Tummy tubs

Met een tummy tub kun je jouw baby lekker laten badderen. Deze bademmer is gemaakt voor pasgeboren baby’s. De vorm in combinatie met het warme water doen je baby denken aan de baarmoeder.

Tummy tub

Met een tummy tub kun je jouw baby lekker laten badderen. Deze bademmer is gemaakt voor pasgeboren baby’s. De vorm in combinatie met het warme water doen je baby denken aan de baarmoeder. Hierdoor voelen baby’s zich veilig en comfortabel.

Veiligheid staat voorop

Het is altijd belangrijk om de veiligheid voorop te stellen wanneer je jouw baby gaat wassen. Een veilige tummy tub heeft doorzichtige wanden waardoor je de baby ten alle tijden goed kunt zien. De bovenkant is vaak breder waardoor je hier zelf goed op kunt steunen met je armen. Zorg altijd dat je baby rechtop zit in de bademmer.

Hoeveelheid water

De ideale hoeveelheid water in een tummy tub is tot aan de schouders van je kindje. De billetjes moeten de bodem raken zodat jouw baby een foetushouding kan aannemen. Twijfel je? Doe er dan niet teveel water in. Je kunt het altijd nog bijvullen.

Handig en multifunctioneel

Niet iedereen kiest voor een tummy tub. In plaats daarvan kiezen veel mensen voor een babybadje. Een tummy tub is echter geschikt tot ongeveer 9 maanden na de geboorte. Daarna kun je de emmer prima gebruiken om buiten mee te spelen of om gewoon een sopje in te maken.

Tummy tub kopen

Ben je overtuigd om een tummy tub te kopen? Bestel deze dan eenvoudig online. Heb je nog vragen of wil je gewoon graag advies, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur