Jacuzzi's en zwembaden

Op zoek naar verkoeling in je eigen achtertuin? Daar kan een opzetzwembad of opblaasbare jacuzzi bij helpen. Bekijk het assortiment!

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews
Er zijn hierboven 10 producten zichtbaar
Naar boven

Opzetzwembaden en opblaasbare jacuzzi's

Tijdens de warme zomermaanden is een beetje verfrissing geen overbodige luxe. Met een opzetzwembad of een opblaasbare jacuzzi haal je deze verkoeling naar de achtertuin. Binnen het assortiment van Sanitairwinkel vind je opzetzwembaden en opblaasbare jacuzzi's van hoge kwaliteit. 

Opzetzwembaden

Met een opzetzwembad neem je een verfrissende duik in je eigen tuin. Bij Sanitairwinkel vind je opzetzwembaden van hoge kwaliteit, zoals van het merk Bestway. Door de kiezen voor deze hogere kwaliteitsklasse geniet je vele zomers van het opzetzwembad. Niet alleen de bekleding is zeer duurzaam, ook het frame kan zeker tegen een stootje en is corrosiebestendig. Daarnaast zorgt dit frame ervoor dat het zwembad zeer stabiel staat. Het stevige frame maakt een opzetzwembad zeer geschikt voor spelende kinderen. Een ander voordeel van het frame is dat vormen zoals ovaal of rechthoekig mogelijk zijn. In veel tuinen past dit beter dan een rond zwembad.

Opblaasbare jacuzzi's

Ook kan er gekozen worden voor een opblaasbare jacuzzi voor verkoeling en ontspanning. Zeker in een kleinere tuin past een jacuzzi vaak beter dan een zwembad. Met een jacuzzi kies je niet voor waterpret, maar des te meer voor ontspanning. Ook voor onze opblaasbare jacuzzi's geldt dat we kiezen voor hoge kwaliteit van merken zoals Bestway. Zo kan de opblaasbare jacuzzi na de zomer opgeborgen worden en de komende jaren gebruikt blijven worden.

Accessoires voor zwembaden of jacuzzi's

Als je het opzetzwembad of de jacuzzi de gehele zomer wil laten staan is enig onderhoud vereist. Als hulpmiddel kan er een filter gebruikt worden, welke vuil uit het water verwijderd. Daarom kun je ook voor nieuwe filter cartridges bij ons terecht. Daarnaast vind je in ons assortiment verschillende schoonmaaksets. Zo zorg je ervoor dat het opzetzwembad of de opblaasbare jacuzzi de hele zomer schoon en fris blijven. Daarnaast helpen de schoonmaaksets bij het schoonmaken van het zwembad voordat deze opgeruimd wordt na afloop van de warme zomermaanden.

Vragen over opzetzwembaden of opblaasbare jacuzzi's?

Heb je vragen over de opzetzwembaden of opblaasbare jacuzzi's uit ons assortiment? Onze deskundige klantenservice medewerkers beantwoorden graag al je vragen. Neem daarom gerust contact op met onze klantenservice!