Staande toiletten

Een staand toilet is een stuk eenvoudiger te bevestigen dan een hangend exemplaar. Staande toiletten zijn daarom ook vaak goedkoper én geven u geen zorgen over mogelijk loslaten na verloop van tijd. Bent u op zoek naar een staand toilet? Sawiday biedt u een uitgebreid aanbod! Ons brede assortiment heeft staande toiletten in verschillende formaten, kleuren en prijsklassen. Bestel uw toilet daarom snel en eenvoudig online!

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9412 reviews

Staand toilet

Een staand toilet is een toilet waarbij de toiletpot aan de grond bevestigd is. Sanitairwinkel.nl heeft een ruim assortiment staande toiletten van bekende A-merken, denk hierbij aan merken als DuravitPliegerVilleroy & Boch en Wisa.

Voordelen toiletpot staand

Een toiletpot die staand geposteerd is, heeft een aantal significante voordelen. Ook ten opzichte van andere opties wordt een staand toilet in veel gevallen als fijner ervaren. De voordelen die bij de keuze voor een staand toilet van toepassing zijn:

  • Eenvoudige bevestiging: Een toiletpot die staand in de toiletruimte staat geposteerd, is heel eenvoudig te bevestigen. Vooral wanneer je dit vergelijkt met bijvoorbeeld een hangende toiletpot. In plaats van dat je in en aan de muur een bevestiging moet aanbrengen, is een staand toilet bevestigen zo gepiept. Hij staat recht op de grond. Het is dan slechts een kwestie van even vastmaken. Er komen geen moeilijke handelingen bij kijken. Dit is een van de voornaamste redenen dat een wc pot die staand is van veel mensen de voorkeur krijgt.
  • Blijft in goede staat: Daarnaast blijft een staand toilet ook op lange termijn in een goede staat. Opnieuw is de vergelijking met een hangend toilet van toepassing. Deze kan na geruime tijd langzaam los gaan laten. Dit heeft vooral te maken met de continue neerwaartse druk. Bij een toiletpot die staand is geplaatst, is dit niet van toepassing. Het toilet wordt namelijk aan de onderkant ondersteund.
  • Goedkoop: Verder is dit product relatief gezien ook een goedkope optie. Doordat de bevestiging zo makkelijk gaat, heeft het weinig werk en extra onderdelen nodig. Hierdoor kan er een lagere prijs voor gehanteerd worden. Ben je dus op zoek naar een toilet dat redelijk binnen het budget valt? Dan is een staand toilet zeker het overwegen waard.
  • Uitgebreid aanbod: Net als bij veel andere productcategorieën bij Sanitairwinkel hebben we ook qua staande toiletten een uitgebreid aanbod. We zijn namelijk van mening dat een groot aanbod en veel keuzemogelijkheden ervoor zorgt dat de kans op succes het grootst is. Smaken verschillen namelijk, evenals budgetten. Hoe meer opties er dan zijn, hoe beter.

Staand toilet kopen?

Ben je op zoek naar een staand toilet? Neem dan zeker eens een kijkje tussen ons huidige aanbod staande toiletpotten. Op deze pagina vind je alle mogelijkheden qua staande toiletten op één plek terug. Natuurlijk zijn er ook veel staande toiletten te bekijken in de showroom, kom gerust eens langs om het aanbod met eigen ogen te bekijken.

Verschillende soorten staande toiletten

In het uitgebreide assortiment toiletten kun je kiezen uit diverse type staande toiletten. Denk hierbij aan de spoelvorm, kleur en de diepte van het staande toilet. Onze medewerkers kunnen je meer vertellen over de voor- en nadelen van de verschillende typen.

Toebehoren staande wc

Om jouw staand toilet compleet te maken dien je goed op te letten dat je ook een zitting, inbouwreservoir en bedieningsplaat bestelt bij het toilet. Houd hier direct rekening mee zodat je alle producten in één levering ontvangt.

Vragen over staande toiletten?

Wanneer je vragen hebt over een van onze staande toiletten kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zullen je helpen bij het maken van de juiste keuze. Dat kan telefonisch, maar ook in onze moderne showrooms staan we klaar om je vragen te beantwoorden.