Portugese tegels

Dwaal af naar Portugal en kies voor Portugese tegels in uw badkamer! Portugal staat bekend om de prachtige ‘azulejos’ die overal in het land te zien zijn. De Portugese tegels zijn vaak wit en blauw of bont gekleurd. Voor deze prachtige tegels hoeft u niet meer naar Portugal. Bij Sawiday vindt u Portugese tegels voor uw badkamer of toilet.  Vierkant of rechthoekig en van klein tot groot. Wij hebben volop keuze uit allerlei prints, kleuren en vormen. Kies uw favoriet!

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9412 reviews

Portugese tegels

Vind je Portugal een heerlijke vakantiebestemming? Dan waan je jezelf natuurlijk graag in dit Zuid-Europese land. Om deze Portugese sfeer te ervaren in de badkamer kies je voor Portugese tegels. Portugal staat bekend om de prachtige ‘azulejos’ die overal in het land te zien zijn. Dit zijn vaak vierkante tegeltjes die zowel op binnen- als buitenmuren worden geplaatst. De Portugese tegels zijn vaak wit en blauw of bont gekleurd en worden gebruikt ter decoratie. Ga jij de badkamer onderdompelen in Portugese sferen?  

Portugese tegels in je badkamer

Met de Portugese tegels geef je jouw badkamer of toilet een unieke mediterrane uitstraling. Met natuurtinten of juist vrolijke kleuren kun je de ruimte helemaal naar eigen smaak decoreren. Portugese decor tegels zijn in veel verschillende patronen, formaten en kleuren verkrijgbaar. Vierkant of rechthoekig en van klein tot groot. Wij hebben volop keuze uit allerlei prints, kleuren en vormen. Kies jouw stijl!

Modern of traditioneel

Of je nu een moderne of traditionele stijl hebt, Portugese tegels zijn in allerlei prints verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor de traditionele tekeningen zoals je ze in het straatbeeld van Portugal ziet. Houd je wat meer van een strakkere tekening, dan spreken de moderne motieven je zeker aan. Kies je voor Portugese tegels in je badkamer, ga dan ook voor bijpassende badkamer accessoires. Zo wordt jouw badkamer zeker een unieke ruimte waar je helemaal kunt ontspannen en waar je stiekem even wegdroomt naar het mooie Portugal.

Portugese wand- en vloer tegels

Portugese tegels voor de badkamer zijn er zowel voor de vloer als voor de wand. Hierbij heb je de keuze uit verschillende formaten en materialen. Zo kun je kiezen uit o.a. keramiek, Porcellanato gekleurd en ongekleurd. Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en past bij verschillende toepassingen. 

Andere ruimtes

Portugese decor tegels, of patroontegels zoals ze ook wel eens worden genoemd zijn ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld in de hal. Betegel een muur met decortegels en plaats er een mooi dressoir voor, dat is pas binnen komen! Voor welke ruimte je dan ook een Portugese tegel zoekt, Sanitairwinkel biedt decor tegels van verschillende merken aan. Zoals bijvoorbeeld Kerabo, Douglas Jones, Cifre Ceramica etc. Kijk verder op onze website of kom naar één van onze showrooms.