Portugese tegels

Dwaal af naar Portugal en kies voor Portugese tegels in uw badkamer! Portugal staat bekend om de prachtige ‘azulejos’ die overal in het land te zien zijn. De Portugese tegels zijn vaak wit en blauw of bont gekleurd. Voor deze prachtige tegels hoeft u niet meer naar Portugal. Bij Sawiday vindt u Portugese tegels voor uw badkamer of toilet.  Vierkant of rechthoekig en van klein tot groot. Wij hebben volop keuze uit allerlei prints, kleuren en vormen. Kies uw favoriet!

Resultaten 0-24 van 71

Portugese tegels

Dwaal af naar Portugal en kies voor Portugese tegels in uw badkamer of toilet! Portugal staat bekend om de prachtige ‘azulejos’ die overal in het land te zien zijn. Dit zijn vaak vierkante tegeltjes die zowel op binnen- als buitenmuren worden geplaatst. De Portugese tegels zijn vaak wit en blauw of bont gekleurd en worden gebruikt ter decoratie. Voor deze prachtige tegels hoeft u niet meer naar Portugal. Bij Sawiday hebben we prachtige Portugese tegels in ons assortiment voor uw badkamer of toilet.  

Portugese tegels in uw badkamer

Met de Portugese tegels geeft u de badkamer of toilet een unieke mediterrane uitstraling. Met natuurtinten of juist vrolijke kleuren kunt u de ruimte helemaal naar eigen smaak decoreren. Portugese decor tegels zijn in veel verschillende patronen, formaten en kleuren verkrijgbaar. Vierkant of rechthoekig en van klein tot groot. Wij hebben volop keuze uit allerlei prints, kleuren en vormen. Kies uw stijl!

Modern of traditioneel

Of u nu een moderne of traditionele stijl hebt, Portugese tegels zijn in allerlei prints verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor de traditionele tekeningen zoals ze zichtbaar zijn in het straatbeeld van Portugal. Houdt u wat meer van een strakkere tekening, dan spreken de moderne motieven u zeker aan. Kiest u voor Portugese tegels in uw badkamer, ga dan ook voor bijpassende badkamer accessoires. Zo wordt uw badkamer zeker een unieke ruimte waar u helemaal kunt ontspannen.

Wand en vloer tegels

Portugese tegels voor de badkamer zijn er zowel voor de vloer als voor de wand. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende formaten en materialen. Zo kunt u kiezen uit o.a. keramiek, Porcellanato gekleurd en ongekleurd. Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en past bij verschillende toepassingen. 

Andere ruimtes

Portugese decor tegels, of patroontegels zoals ze ook wel eens worden genoemd zijn ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld in de hal. Betegel een muur met decortegels en plaats er een mooi dressoir voor, dat is pas binnen komen! Voor welke ruimte u dan ook een Portugese tegel zoekt, Sawiday biedt decor tegels van verschillende merken aan. Zoals bijvoorbeeld Kerabo,  Douglas Jones, Cifre Ceramica etc. Kijk verder op onze website of kom naar één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur