Koudwaterkranen

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews
Er zijn hierboven 17 producten zichtbaar
Naar boven

Veel luxer wordt het niet: gezuiverd, gekoeld én bruisend water met een koudwaterkraan

Op zoek naar een koudwaterkraan? Sawiday biedt u een uitgebreid assortiment! U heeft keuze uit allerlei Grohe Blue kranen en vindt daarmee altijd een geschikt exemplaar voor in uw keuken. De Grohe Blue koudwaterkranen zijn bovendien eenvoudig te installeren, dus binnen een mum van tijd geniet u van heerlijk koud of bruisend water!

Altijd direct het lekkerste water
Veel mensen drinken liever water uit een fles dan uit de kraan. Niet gek, want water uit een fles is vaak gezuiverd en staat bovendien vaak koud in de koelkast. Vaak vinden we water uit de fles daarom lekkerder, maar al die flesjes zijn natuurlijk niet erg handig. Een koudwaterkraan is dus ideaal: u heeft direct heerlijk gezuiverd, koel en bruisend water tot uw beschikking!

Beter voor het milieu
Met de aanschaf van een koudwaterkraan bent u hartstikke milieuvriendelijk bezig. U hoeft namelijk geen of in elk geval een stuk minder flessen mineraalwater te kopen. Dat scheelt u een hoop gesjouw met de boodschappen (geef maar toe, die flessen wegen behoorlijk wat) én dat is een stuk beter voor het milieu. Een win-winsituatie, toch?

Verschillende vormen en kleuren
Sawiday biedt u een breed assortiment koudwaterkranen. De kranen zijn beschikbaar in verschillende uitlopen en kleuren en hebben daarmee verschillende uitstralingen. Een L-uitloop in een donkere tint staat bijvoorbeeld mooi bij een moderne keuken; een C-uitloop in chroom past perfect bij een klassieke stijl. Welke koudwaterkraan u ook kiest, u haalt altijd een hoop extra luxe in huis!

Advies over een koudwaterkraan
Ook voor het toebehoren van uw koudwaterkraan kunt u bij ons terecht. Heeft u nog vragen over een koudwaterkraan of bepaalde onderdelen daarvan? Wij voorzien u graag van onafhankelijk advies! Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms. Daar kunt u genieten van een hapje en een drankje terwijl u nadenkt over uw potentiële koudwaterkraan!