Duobad

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
9358 reviews

Duobad

Een duobad is ideaal wanneer u graag met uw partner geniet van een ontspannend bad en de beslommeringen van de dag achter u wilt laten. Er zijn diverse modellen beschikbaar waarin u tegenover of naast elkaar kunt zitten.

Duobad en comfort

Een duobad biedt meer comfort en geeft u meer ruimte dan een gewoon bad. Bovendien heeft u geen last van de afvoer omdat deze in het midden is geplaatst. De moderne duobaden nemen door hun innovatieve vormgeving niet altijd meer ruimte in dan een normaal ligbad. Tegenwoordig passen duobaden daardoor prima in de kleinere badkamer.

Duobad met bubbels

Wanneer u uw eigen wellnessruimte wilt creëren kunt u natuurlijk kiezen voor de luxe van een whirlpool. Sommige whirlpools zijn groot genoeg om gezellig met het hele gezin in te vertoeven. De bubbels zorgen er ook nog eens voor dat uw spieren ontspannen.

Duobad kiezen

Het assortiment van onze duobaden is zeer uitgebreid. Er zijn verschillende vormen en maten, van grote ronde vrijstaande baden tot vierkante, ovale, langwerpige, kwartronde en hoekbaden. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een duobad? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Duobad merken

Voor de badkamer zijn er vele merken duobaden verkrijgbaar. Hieronder treft u een aantal bekende merken aan.

Bette duobaden Hoesch duobaden
Kaldewei duobaden Riho duobaden Villeroy en Boch duobaden Duravit duobaden