Steenstrips

Met steenstrips maakt u van de badkamer, toilet, woonkamer, slaapkamer en serre een stijlvolle ruimte. Steenstrips zijn smalle tegels met onregelmatig reliëf, deze ongelijkheden zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Een steenstrip is voor verschillende stijlen geschikt; zoals landelijk, traditioneel of industrieel. De combinatie van natuurlijke materialen met een strakke tegel zorgen juist voor een moderne badkamer of toilet. Bij Sawiday hebben we steenstrips van verschillende materialen in diverse maten en kleuren voor binnen én buiten.

Steenstrips

Met steenstrips maakt u van de badkamer, toilet, woonkamer, slaapkamer of serre een stijlvolle ruimte. Steenstrips zijn smalle tegels met onregelmatig reliëf, deze ongelijkheden zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Een steenstrip is voor verschillende stijlen geschikt; zoals landelijk, traditioneel of industrieel. De combinatie van natuurlijke materialen met een strakke tegel zorgen juist voor een moderne badkamer of toilet. Bij Sawiday hebben we steenstrips van verschillende materialen in diverse maten en kleuren voor binnen én buiten.

Steenstrips badkamer

Tegels zijn heel bepalend voor de sfeer van de badkamer, met steenstrips geeft u uw badkamer net even iets extra’s. Zo wordt de badkamer een plek om te genieten van een momentje voor uzelf. Steenstrips zijn populair in de badkamer, ze worden vaak gebruikt in een inloopdouche of als achterwand achter het toilet. Ook in de badkamer zorgt de combinatie van gladde tegels met steenstrips voor een prachtig geheel. Bij Sawiday vindt u verschillende soorten uitvoeringen van de steenstrips voor binnen. Van antraciet, roestig tot mat groen, alle opties vindt u op deze website én in onze showrooms. 

Steenstrips binnen in de rest van uw huis!

Heeft u steenstrips voor uw badkamer of toilet gevonden? Pak dan de rest van het huis aan! Met steenstrips heeft u snel een nieuwe uitstraling in de rest van uw huis. Wat dacht u van een sfeervol muurtje in de slaapkamer? Of plaats steenstrips binnen als de achterwand bij de openhaard. Voor iedere woonstijl zijn er geschikte strips, ze passen dus in iedere inrichting, of u nu van stoer industrieel of landelijk houdt. Dus bent u op zoek naar meer sfeer in de rest van het huis, bekijk dan eens de mogelijkheden van steenstrips binnen.  

Steenstrips buiten in de tuin

Maak ook van de tuin een gezellig plek met steenstrips, werk bijvoorbeeld de overkapping af met steenstrips. Een mooie lounge set erbij en u kunt genieten van een prachtig aanzicht. De meeste steenstrips zijn vorstbestendig, hierdoor zijn de strips ook goed geschikt om een muurtje buiten aan te pakken. Plaats dus gerust steenstrips buiten om van uw tuin een heerlijke plek te maken om even bij te komen. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment tuintegels.