Badkamermeubels

Het badmeubel is één van de belangrijkste onderdelen van je badkamer! Het bepaalt grotendeels de look van je badkamer én biedt de mogelijkheid om je spulletjes netjes op te bergen. Sawiday heeft daarom een ruim assortiment badkamermeubelsets. Je kunt kiezen hoeveel lades je wilt, maar ook of je een badmeubel met spiegel, spiegelkast of waskom wilt. Vind altijd het perfecte badmeubelset in ons aanbod. We hebben veel verschillende stijlen! Bekijk ze hieronder.

Badkamermeubel sets

Bij Sawiday vind je een erg ruim assortiment aan badmeubels. Een badmeubelset is een complete set met bijbehorende artikelen, hierbij moet je denken aan een badkamermeubel, wastafel en bevestigingsmaterialen. Zo bieden wij aan:

Badmeubel met spiegel: Bij ons vind je een ruim assortiment aan badmeubels met spiegels. In deze categorie heb je dus een ruime keuze aan spiegels en badmeubels in verschillende varianten. Hierdoor zit er altijd wat bij.

Badmeubel met spiegelkast: De perfecte manier om extra spullen uit het zicht op te bergen: de spiegelkast. In ons assortiment zitten veel badmeubelsets met een spiegelkast. Dubbel functioneel!

Badmeubel met waskom: Wil je geen ingebouwde wastafel? Bij Sawiday vind je ook badmeubelen met een trendy waskom. Dit is dé eyecatcher in de badkamer. Bij deze sets zit ook een passende spiegel. Zo maak je je badkamer helemaal af.

Badmeubel zonder spiegel: Met de spiegel kun je veel veranderen aan de styling van je badkamer. Als je liever zelf een spiegel uitkiest is de badmeubelset zonder spiegel de juiste keuze voor jou. 

Badmeubelwensen

Daarnaast is het van belang dat je nadenkt over de eisen waaraan badkamermeubels voor jou moeten voldoen. En natuurlijk moet je voldoende ruimte hebben in je badkamer om al die wensen te kunnen vervullen. Een kleine badkamer vraagt vanzelfsprekend meer inventiviteit dan een grote. Maar als je een ruime badkamer hebt en je wilt dit ruimtelijke gevoel behouden of versterken, dan is het van groot belang om hier rekening mee te houden bij uw keuze.

Verschillende badmeubelen

Bij Sawiday heb je de keuze uit vele verschillende materialen en afmetingen. Wij leveren wastafels in onder andere basalt, keramiek en kunstmarmer. Daarnaast kun je ook zelf bepalen hoeveel lades er in je badmeubel komen, wat voor grepen je er op wilt en natuurlijk welke kleur je wilt.

Merken

Bij ons vind je badmeubelsets van alle topmerken. Zo leveren wij onder andere Saniclass, Bruynzeel, INK en Plieger.

Contact

Met zo'n groot aanbod begrijpen we dat het maken van een keuze maken niet altijd even gemakkelijk is. Daarom helpen we je graag met het maken van de voor jou juiste keuze. Neem daarom gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers, of kom langs in één van onze showrooms.

 

Keuzehulpvideo Badmeubels

  

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven