Badkamer moodboards

Of je nu van lichte tinten houdt, van donkere kleuren houdt óf juist de badkamer graag neutraal wilt hebben. Voor elke stijl hebben we een badkamer moodboard gecreëerd. Er zijn namelijk veel mogelijkheden om de badkamer of toiletruimte helemaal naar eigen smaak in te richten. Omdat we ons kunnen voorstellen dat het maken van een combinatie lastig kan zijn, hebben wij deze moodboards voor jullie gemaakt ter inspiratie! Bekijk alle badkamer moodboards op deze pagina en laat je inspireren!

Zelf een badkamer moodboard maken? Dat kan!

Een mooie nieuwe badkamer begint bij het vinden van inspiratie. Zo moet je bedenken welke kleuren en materialen passen bij jouw smaak. Om je op weg te helpen, kun je in onze showrooms zelf aan de slag met onze inspiratietafel. Hier maak je heel snel en gemakkelijk een moodboard voor je eigen badkamer! Bij de inspiratietafel kun je bijvoorbeeld combineren met verschillende tegels en kranen, maar ook met verschillende kleuren. Zodra je de ideale stijl hebt gevonden voor jouw badkamer is je moodboard compleet en kun je een foto maken.

Meer moodboard voorbeelden voor badkamer en toilet

Hieronder vind je alle moodboards die gedeeld zijn op onze Instagram. Bekijk de verschillende moodboards om de stijl voor jouw badkamer te bepalen. Een moodboard gevonden die precies past bij jouw beeld van de ideale badkamer? Klik op een moodboard en shop eenvoudig de producten die bij dit moodboard passen.