Natuursteen tegels

Met natuursteen tegels haalt u buiten naar binnen. De tegels zorgen voor een landelijke, maar ook moderne uitstraling. De tegels kunnen in veel verschillende ruimtes worden gebruikt, kies natuursteen tegels voor de vloer en/of wand van de badkamer. Natuursteen is een verzamelbegrip voor verschillende natuurlijke grondstoffen. Een natuursteen tegel kan worden gemaakt van verschillende materialen. Zo hebben wij bijvoorbeeld tegels van keramiek, marmer met natuursteen look, leisteen, hardsteen etc. Zo is er altijd een natuursteen tegel naar ieders wens.

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
9358 reviews

Natuursteen tegels

Met natuursteen tegels haalt u buiten naar binnen. De tegels zorgen voor een landelijke, maar ook moderne uitstraling. De tegels kunnen in veel verschillende ruimtes worden gebruikt, kies natuursteen tegels voor de vloer en/of wand van de badkamer. Of u nu van een traditionele of moderne badkamer houdt, in de badkamer wilt u even tot rust kunnen komen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor prettige materialen, natuursteen tegels geven een natuurlijk effect en dat straalt rust uit.

Soorten natuursteen tegels

Naast de keuze tussen een wand- of vloer tegel heeft u bij Sawiday een uitgebreide keuze uit materialen en kleuren. Natuursteen is een verzamelbegrip voor verschillende natuurlijke grondstoffen. Een natuursteen tegel kan worden gemaakt van verschillende materialen. Zo hebben wij bijvoorbeeld tegels van keramiek, marmer met natuursteen look, leisteen, hardsteen etc. De ene tegel is wat ruwer dan de ander, of is gepolijst. Zo is er altijd een natuursteen tegel naar ieders wens.

De meest bekende en gebruikte tegels zijn rechthoekig of vierkant. Maar ook met natuursteen kunt u spelen met de materialen en vormen. Kies een wand uit waarop u de natuursteen mozaïek tegels plaatst, deze zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld, rond vierkantjes of in de vorm van scherven. Mozaïek tegels geven een natuurlijk karakter aan uw badkamer of toilet.

Kleuren natuursteen tegels

Er is een ruim aanbod van natuursteen tegels, naast het materiaal is kleur een belangrijke eigenschap. De tegel moet binnen de stijl van uw nieuwe badkamer passen. Er zijn verschillende kleuren natuursteen tegels verkrijgbaar, zoals antraciet, grijs, beige, wit, taupe etc. Ook kunt u prima kleuren combineren, denk aan een vloer met antraciet natuursteen tegels met witte wandtegels. Kies accessoires zoals het badkamermeubel en kranen die goed bij de stijl passen die u graag terug ziet in uw badkamer.

Natuursteen tegels op het terras

Met een natuursteen tegel legt u ook een hele mooie vloer op uw terras of onder de overkapping. Let bij aanschaf van een natuursteen tegel voor buiten erop dat de tegel vorstbestendig is. Een wat grotere maat vloertegel geeft uw terras een prachtige uitstraling. Bekijk ook ons assortiment buitentegels.

De mogelijkheden met natuursteen tegels zijn eindeloos, het is dan ook een tegel die bij bijna elke stijl past. En naast de badkamer, toilet of serre zijn natuursteen tegels ook geschikt voor andere ruimtes zoals bijvoorbeeld woonkamer, keuken en hal. Sawiday biedt natuursteen tegels van verschillende merken aan, zoals bijvoorbeeld Aromie Ceramiche, Fap Ceramiche, Kerabo etc. Kijk verder op onze website of kom naar één van onze showrooms.