Waterverzachters

Resultaten 0-24 van 53

Waterontharder

Wat is een waterontharder?

Met een waterontharder kunt u, zoals de term al zegt, de hardheid van het water verminderen. Een waterontharder is daarmee een onmisbaar apparaat voor in uw badkamer en keuken, want hard water heeft een flink aantal nadelen. Hard water zorgt bijvoorbeeld voor veel kalkaanslag en voor een hogere energierekening. Ontharden lijkt sterk op het ontkalken van water, maar het is niet helemaal hetzelfde. Een waterontharder verwijdert namelijk niet alleen kalk, maar ook de metalen uit het water. Een waterontharder is dus multifunctioneel en een goede toevoeging aan uw woning.

Wat zijn de voordelen van een waterontharder?

Waterontharders en waterontkalkers rekenen ten eerste af met kalkaanslag. Het resultaat? Glanzende tegels en een stralende douchecabine. Daarnaast kan uw kraan door kalkaanslag gaan lekken. De kraan werkt dan minder goed en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Zacht water, verkregen door een waterontharder, is ook veel beter voor uw huid, omdat hard water de huid ruw en droog maakt. Ook kunt u met zacht water een stuk eenvoudiger vlekken van uw kleding verwijderen. Als u zacht water gebruikt, kunt u zelfs op een lagere temperatuur wassen, waardoor u weer energie bespaart. Zacht water heeft dus een hoop voordelen die u niet wilt mislopen!

Een waterontharder kopen

Een waterontharder brengt u een hoop comfort én draagt bij aan het besparen van energie. Als u daarom een waterontharder wilt kopen, bent u bij Sawiday aan het juiste adres. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat wij voor iedereen een geschikte waterontharder met de juiste prijs kunnen vinden. Wilt u graag wat extra informatie ontvangen over de aanschaf van een waterontharder? Kom dan langs in één van onze showrooms of neem contact op met de klantenservice. We geven u graag goed en onafhankelijk advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur