header

Voor een badkamer waar je elke dag opnieuw van geniet

Een nieuwe badkamer, zoals jij die wilt. Daar gaan we voor! Online en offline staan we voor je klaar.

persoonlijk advies

Eerlijk & transparant

We houden het graag helder voor jou. Bij Sawiday vinden we het belangrijk dat alles eerlijk en transparant is. De zoektocht naar een nieuwe badkamer of badkamerproduct moet prettig zijn: geen schreeuwerige reclames, kleine lettertjes en opdringerige verkopers, maar gewoon eerlijke scherpe prijzen en een transparant gesprek. 

persoonlijk advies

Wij staan voor je klaar

We snappen dat het uitzoeken van een nieuwe badkamer een hele klus is, dus je kunt ons alles vragen. Onze klantenservice heeft veel sanitairkennis en is er speciaal voor jou. Zijn er vragen of is er een probleem? Dan helpen we je hier graag bij. En dit is geen lege belofte. Onze klanten beoordelen ons met 'uitstekend'!

trustpilot
"UITSTEKEND"
 

Een score van 4.6 uit 5 op basis van 25.959 reviews

Badkamer inspiratie

Groots met een zachte G

Om alles te kunnen leveren waar je naar op zoek bent hebben we een ruim assortiment met meer dan 100.000 producten. Dit laten we soepel verlopen via ons magazijn in het Noord-Brabantse 's-Hertogenbosch in Nederland. Waar de 'g' nog on-Hollands zacht is. In Nederland opereert Sawiday onder de naam Sanitairwinkel.

quote

Sawiday is onderdeel van Sawiday Belgium BV

Sinds 2007...een snelgroeiende en ambitieuze organisatie met webshops en fysieke showrooms voor al jouw badkamerdromen."

Laat je inspireren

Een mooie badkamer komt niet uit het niets. Online en offline willen we je dan ook inspireren om je eigen droombadkamer te vinden. Laat je op onze website inspireren door onze voorbeeldbadkamers of neem eens een kijkje in de badkamers van onze klanten. Ook op onze Instagram-pagina vind je inspiratie voor jouw nieuwe badkamer. Of bezoek een van onze showrooms en kom erachter wat jij mooi vindt!

Een selectie van onze producten, inspiratie en advies hebben we gebundeld in ons online magazine. Klik hieronder om het magazine te bekijken.