Wasmanden

Resultaten 0-24 van 77

Wasmanden

Onze design wasmanden zijn van materialen gemaakt waar u lang plezier van heeft. De wasboxen zijn leverbaar in rvs en rvs geborsteld, verchroomd stainless steel, bamboo licht en donker van kleur en kunststof geweven wasmanden in 5 verschillende kleuren.

Ruime keus wasmanden

Onze wasmanden zijn leverbaar in diverse maten zodat in iedere badkamer een wasmand van Sawiday.nl past. Een aantal van de wasmanden zijn ook leverbaar met een binnenzak, zodat u niet met de hele wasmand naar de wasmachine hoeft te lopen. Daarnaast zijn de wasmanden in verschillende merken verkrijgbaar. Deze verschillende merken zorgen ervoor dat we u producten kunnen aanbieden in verschillende prijsklassen. Zo zit er voor iedereen wel een leuke en betaalbare wasmand tussen! De wasmanden zijn overigens prima te combineren met een van onze afvalbakjes en pedaalemmers.

Materialen

Daarnaast zijn de wasmanden van verschillende materialen gemaakt. Zo biedt Sawiday onder andere wasmanden aan die van Rotan zijn gemaakt. Rotan lijkt enorm veel op riet, wat dus wel een mooie ouderwetse uitstraling heeft. Haast niemand kan de verschillende materialen uit elkaar houden, maar er zit wel degelijk verschil in. Zo is riet geen geschikt materiaal voor het maken van meubels, wasmanden enzovoort, terwijl rotan hiervoor wel geschikt is.

Daarnaast kunnen wasmanden van riet veel slechter tegen water dan de wasmanden die gemaakt zijn van rotan. Rotan stoelen kunnen er wel beter tegen, maar ook voor stoelen van dit materiaal geldt dat ze niet goed tegen langdurige nattigheid kunnen.

Advies over wasmanden

Komt u er niet uit? Neem dan contact op met een van onze medewerkers zodat wij u kunnen helpen met het kiezen van de juiste wasmand. Bovendien bent u altijd welkom om langs onze showroom te komen. Onze medewerkers zullen u daar met alle plezier van advies voorzien!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur