Showroom Eindhoven, 1000m² badkamer inspiratie

Eindhoven

Adres

Ekkersrijt 4129A
5692DD Son en Breugel
(Meubelplein Ekkersrijt)

[email protected]
040-3400112

Afspraak maken Offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

01-12-24 12:00-17:00
25-12-24 Gesloten
26-12-24 12:00-17:00
showroom eindhoven ekkersrijt

Sawiday is in Nederland bekend als Sanitairwinkel

Badkamer advies bij Sanitairwinkel Eindhoven

Bij Sanitairwinkel Eindhoven adviseren we je graag bij het samenstellen van een badkamer. Ook wanneer je op zoek bent naar advies over losse producten of kleine badkamer renovaties helpen we je graag op weg. Onze adviseurs geven persoonlijk advies en komen zo tot de beste oplossing voor jouw situatie. Je besteed dagelijks tijd in de badkamer, laat je daarom adviseren bij Sanitairwinkel Eindhoven om jouw badkamer helemaal naar wens te maken. Kom langs op het meubelplein in Ekkersrijt voor advies, inspiratie en de laatste badkamer trends.

showroom eindhoven ekkersrijt

Sanitairwinkel Eindhoven is makkelijk bereikbaar

Onze nieuwe showroom zit gevestigd op het meubelplein in Ekkersrijt. Dit is binnen 10 kilometer van het centrum van Eindhoven. Het meubelplein bereik je gemakkelijk door afslag 6 te nemen van de A50. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Je neemt dan bus 9 of 406 vanaf Eindhoven Centraal Station.

showroom eindhoven ekkersrijt

Meubelplein Ekkersrijt

Op het meubelplein in Ekkersrijt vind je een veelzijdig aanbod aan woonwinkels. Doordat alles bij elkaar zit is het ideaal om meerdere ruimtes van jouw huis in één keer aan te pakken. Met de toevoeging van Sanitairwinkel stel jij nu ook eenvoudig jouw droombadkamer samen. Dus kom gezellig langs!

showroom eindhoven ekkersrijt

Ruim 1.000m² badkamer inspiratie in Eindhoven

Met maar liefst 1.000m² weten we zeker dat we je kunnen inspireren. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime sanitairaanbod. Sanitairwinkel Eindhoven is 7 dagen per week geopend, heeft op vrijdag koopavond, is zeer gemakkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeerplekken. Je vindt er volledige badkamers, maar ook losse producten, zoals ligbaden, douchecabines, kranen en toiletten. Met meer dan 100 verschillende merken kunnen we ook jouw droombadkamer samenstellen. Alle nieuwste trends zijn in de showroom te vinden!

showroom eindhoven ekkersrijt

Vrijblijvend badkamer- of stylingadvies bij showroom Eindhoven

Bij Sanitairwinkel staan onze adviseurs altijd voor jou klaar. We maken graag tijd voor iedereen om alle wensen te bespreken. Daarnaast voorzien we je ook graag van stylingadvies zodat je al een beter beeld krijgt van hoe de badkamer er daadwerkelijk uit komt te zien. Enthousiast? Dan zien we je snel!

vestigingsmanager

Wij helpen je graag

Maak kennis met Jeroen, vestigingsmanager van Sanitairwinkel Eindhoven.

Ondanks de digitalisering staat bij Jeroen het fysieke klantcontact hoog in het vaandel. Met zijn inmiddels bijna 30 jaar retail-ervaring is zijn drijfveer nog elke dag om een positieve winkelbeleving te creëren en de verwachtingen van de klant te overtreffen.

"Met ons bevlogen team stellen we alles in het werk om je ideeën concreet te maken en te visualiseren. Eerlijk en deskundig advies op basis van kennis en ervaring. Dit in een ongedwongen sfeer in een inspirerende omgeving. Onlangs ontvingen wij dit mooie compliment van een klant: 'Jullie hebben het vooroordeel wat wij hadden over een badkamerverkoper geheel weggenomen.' Dit typeert de beleving die je bij ons op de grootste woonboulevard van het zuiden kunt verwachten!"

Maak een afspraak

Badkamers te zien in Eindhoven

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van badkamers die te zien zijn in Eindhoven. Uiteraard vind je in de showroom nog veel meer inspiratie!

Neem alvast een kijkje in de showroom

Google 360 virtual tour

Sfeerimpressie

Bezoek Sanitairwinkel in Eindhoven

Bij Sanitairwinkel Eindhoven kun je 7 dagen per week terecht voor advies en inspiratie voor jouw badkamer. Je vindt onze Eindhovense badkamer showroom op Ekkersrijt 4129A, Son en Breugel. Hier laat je je inspireren door 1000m² aan badkamer producten. Onze adviseurs helpen je graag door je te adviseren en vragen te beantwoorden. Zo vind je precies waar je naar op zoek bent, of dat nu een los onderdeel of een complete badkamer is. We zien je graag verschijnen bij Sanitairwinkel Eindhoven!

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
454 reviews