Afvoerpluggen

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9399 reviews

Afvoerplug

Heeft u net een nieuwe wastafel gekocht en bent u nog op zoek naar een bijpassende afvoerplug? Dat kan gemakkelijk bij Sawiday. Met bijna 300 afvoerpluggen zit er zeker eentje bij die mooi bij uw wastafel aansluit. Want wat heeft u nou aan een mooie wastafel als er geen fraaie gootsteenstop in zit?

Populaire merken in de categorie afvoerpluggen: Hansgrohe & Viega.

Waar moet u op letten?

Het is belangrijk dat de maat van de afvoerplug overeenkomt met de maat van het afvoergat in de wasbak. Daarnaast heeft u een bijpassende sifon nodig. De afvoerplug moet hier goed op aansluiten, anders kunt u hem natuurlijk niet vastdraaien. Door te zorgen dat alles goed bij elkaar past voorkomt u lekkages en zorgt u dat het  materiaal langer mee gaat.

Waste-uitvoering afvoerplug

Afvoerpluggen zijn er met verschillende waste-uitvoeringen om de afvoer af te sluiten. Met de klikwaste kunt u door eenvoudig op de afvoerplug te drukken de wasbak afsluiten. Hierdoor kunt u de wastafel vullen met water. Door nogmaals op de waste te drukken gaat hij weer open en kan het water weer weglopen.

Met de trekwaste kunt u door middel van het trekken aan een hendel aan de achterkant van de kraan de waste sluiten. Om de waste weer te openen duwt u de hendel weer terug. Hierdoor hoeft u niet met uw handen in het water om de afvoer te openen.

Er zijn ook afvoerpluggen die door middel van het draaien aan een knop open en dicht gezet worden. Dit komt voornamelijk voor bij baden.

Kleuren

Tip: Laat uw afvoerplug mooi aansluiten bij uw kraan, accessoires en sifon. Op deze manier creëert u een stijlvol geheel waar uw afvoerplug een onderdeel van is. De meeste gootsteenstoppen in ons assortiment zijn verchroomd. Ook heeft Sawiday zwartewitte of rvs afvoerpluggen in het assortiment.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de laatste details of zoekt u nog meer sanitair? Neem dan contact op met de klantenservice of bezoek een van onze showrooms.