Betonlook tegels

Wil je een badkamer of toilet in industriële sfeer? Dan zijn betonlook tegels zeker een aanrader. Bij Sawiday hebben we verschillende soorten badkamertegels in betonlook. Denk aan tegels voor de vloer of wand. Grijs, wit, taupe, antraciet en rechthoekig of vierkant, er zijn veel verschillende opties om de badkamer van jouw dromen te maken. Ook zit er nog verschil in het design, denk aan vegen of strepen op de betonlook tegel. Of kies voor betonlook wandstroken.

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
9358 reviews

Betonlook tegels

Betonlook tegels zijn, zoals de naam al doet vermoeden keramische tegels die eruit zien als beton. Zo geniet je van de voordelen van keramische tegels zoals; makkelijk in onderhoud, slijt- en krasvast en geschikt in combinatie met vloerverwarming. En de betonlook zorgt voor een moderne uitstraling; het is hip en strak! Wil je een badkamer of toilet in industriële sfeer? Dan zijn betonlook tegels zeker een aanrader.

Soorten betonlook tegels

Bij Sawiday hebben we verschillende soorten badkamertegels in betonlook. Denk aan tegels voor de vloer of wand. Grijs, wit, taupe, antraciet en rechthoekig of vierkant, er zijn veel verschillende opties om de badkamer van jouw dromen te maken. Ook zit er nog verschil in het design, denk aan vegen of strepen op de tegel. In de badkamer of toilet wordt er ook vaak gebruik gemaakt van betonlook wandstroken. Met deze stroken creëer je een speels maar natuurlijk effect op de muur.

XXL tegels

Wil je een XL effect op de vloer? Kies dan voor de grote betonlook vloertegels van 120x120 cm. Deze tegels geven een stoer karakter aan de ruimte en versterken het industriële karakter. Bij een grote badkamer geeft dit een mooi effect. Heb je geen grote badkamer, kies dan voor een kleinere tegel. Toch fan van de grote betonlook tegels? Deze tegels zijn ook prachtig in een grote woonkamer.

Betonlook tegels badkamer

Ben je op zoek naar een stoere tegel voor de badkamer? Badkamertegels in betonlook zijn uitermate geschikt voor een stoere, industriële badkamer. Zowel voor de vloer als wand zijn er veel verschillende geschikte tegels. Je kunt hierbij spelen met verschillende kleuren en afmetingen. Wat dacht je van betonlook tegels op de vloer en een wand met houtlooktegels? Deze combinatie zorgt voor een mooie balans tussen strakke industriële kenmerken  en natuurlijke elementen.

Tot slot zijn de badkamertegels betonlook geschikt om te combineren met vloerverwarming, zo maak je direct van de nieuwe badkamer een hippe plek om jezelf te verwennen. 

Betonlook tegels gaan lang mee

Een eigenschap van keramische tegels is de lange levensduur. Dat geldt natuurlijk ook voor keramische betonlook tegels. Doordat betonlook tegels vaak wat ruwer zijn en een structuur hebben zijn eventuele beschadigingen vaak nauwelijks te zien. Hierdoor heb je vele jaren plezier van de keuze voor betonlook tegels in jouw badkamer.

Assortiment van Sanitairwinkel

Sawiday biedt betonlook tegels van verschillende merken aan, zoals bijvoorbeeld Baldoser Ceramica, Cifre Ceramica, EnergieKer etc. Kijk verder op onze website of kom naar één van onze showrooms.