Buitendouches

Op zoek naar een buitendouche? Bij Sanitairwinkel vind je verschillende opties voor een prachtige tuindouche. Onze buitendouches zijn voorzien van extra luxe opties en zijn daarnaast prachtig afgewerkt. Uit een tuindouche kan je zowel warm als koud water laten stromen en de meeste buitendouches hebben zelfs een handdouche. Een aantal van onze buitendouches zijn gemaakt van het meest hoogwaardige RVS dat er bestaat. Dat betekent dus gegarandeerd jarenlang plezier!

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9413 reviews

Buitendouches

Merk jij ook dat onze zomers steeds warmer worden? Heerlijk, maar ook benauwend als je niet gemakkelijk kunt afkoelen. Een buitendouche of tuindouche is daarom ideaal! Wanneer de hitte je teveel wordt, spring je even snel onder de douche. Hetzelfde geldt natuurlijk voor kinderen of huisdieren. En zijn je kinderen vies van het buitenspelen? Dan kunnen ze zichzelf snel afspoelen in de tuin. Een buitendouche is dus hartstikke praktisch, ook wanneer je een zwembad in je tuin hebt!

Beste kwaliteit buitendouches

Een buitendouche geeft veel luxe en comfort. Daar wil je zo lang mogelijk van genieten, toch? Onze buitendouches van Saniclass zijn daarom gemaakt van RVS 316: kwalitatief het meest hoogwaardige RVS dat er bestaat. De douches zijn daarmee bestand tegen alle weersomstandigheden en roesten niet. De mat zwarte buitendouches zijn bovendien voorzien van een extra PVD-coating, zodat de kleur niet beschadigt of vervaagt.

Prachtige designs

Onze Saniclass Outdoor tuindouches zijn beschikbaar in de kleuren RVS en mat zwart. Beide douches zijn prachtig afgewerkt, met onderaan een rozet en strakke knoppen voor de temperatuur. De buitendouches zijn 230 centimeter hoog en voorzien van zowel een hoofd- als handdouche.

Buitendouche met warm of koud water?

Alhoewel je met koud water natuurlijk het beste afkoelt, begrijpen wij dat warm(er) water ook gewenst is! De Saniclass Outdoor buitendouches bieden je daarom zowel warm als koud water. Dat is ideaal voor het afspoelen na het zwemmen of voor de kinderen na het buitenspelen. Op zoek naar nog meer comfort? De Deluxe-versie heeft een regendouche!

Montage van de buitendouche

Onze buitendouches hebben een inbouwgedeelte onder de voet. Dit gedeelte dient u aan te sluiten op warm en koud water, waarna je met de 1-hendel mengkraan eenvoudig de gewenste temperatuur kunt kiezen.

Vragen over buitendouches?

Heb je nog vragen over de montage of andere zaken rondom de buitendouches? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij voorzien je graag van deskundig en onafhankelijk advies, zodat je altijd de juiste keuze maakt.