Elektrische radiatoren

Elektrische radiatoren zijn ontzettend milieuvriendelijk én zeer geschikt om een kleine ruimte snel mee te verwarmen. Elektrische verwarming is daarom ideaal voor in uw badkamer! Wilt u graag elektrisch verwarmen maar geen compleet nieuwe radiator aanschaffen? Met een verwarmingselement maakt u van uw radiator gemakkelijk een elektrische radiator. Bekijk ons uitgebreide aanbod elektrische radiatoren en verwarmingselementen!

Elektrische radiator

Vroeger werden alle huishoudens verwarmd met gas. Langzaam maar zeker begint hier verandering in te komen. Eerst was verwarmen met elektriciteit namelijk een stuk duurder dan met gas, maar dat verschil neemt steeds verder af. Wilt u graag elektrisch verwarmen maar geen compleet nieuwe radiator aanschaffen? Met een verwarmingselement maakt u van uw radiator gemakkelijk een elektrische radiator. Dat is niet alleen fijn voor uw portemonnee maar vooral ook voor onze planeet.

Milieu- en portemonneevriendelijke radiator

Een elektrische radiator is de groene oplossing voor de verwarming van uw huis. Meer en meer mensen voor een milieuvriendelijk en duurzaam huis. Elektrische verwarming is dan een uitstekend begin. De elektrische radiatoren kunnen namelijk met behulp van bijvoorbeeld zonnepanelen op zelf opgewekte stroom draaien. Daarnaast verkopen wij veel radiatoren die energiebesparend zijn. Hierdoor betaalt u niet meer dan nodig is om uw huis lekker warm te houden.

Gebruik

Heeft u overal een gasverwarming in uw huis maar wilt u bijvoorbeeld ook in uw tuinhuis, schuurtje of andere kleine ruimte een fijne verwarming? Dan is een elektrische radiator ook een uitstekende oplossing. Deze ruimtes hoeven vaak maar voor korte tijd verwarmd te worden en daarvoor is een elektrische verwarming ideaal.

Design en formaten

Bij nieuwe elektrische apparaten en voorwerpen wil het nog wel eens ontbreken aan een mooi design. Bij de radiatoren uit het assortiment van Sawiday is dat gelukkig niet het geval. Wij bieden ze namelijk in veel verschillende soorten en maten aan. Zo heeft u naast een milieuvriendelijke radiator ook nog eens een mooi design! Met merken als Plieger, Zehnder, en Vasco zit er ook voor u een geschikte radiator tussen.

Bij Sawiday vindt u radiatoren in vrijwel alle formaten. Zo heeft u de keuze uit verticale en horizontale radiatoren. Om het juiste formaat te vinden filtert u verder op hoogte en breedte.

Als u uw oude radiator wilt vervangen door een nieuwe radiator te kopen, dan is het handig om een radiator te kiezen van hetzelfde formaat. Mits dit mogelijk is uiteraard. Doet u dit, dan kunnen de oude aansluitingen behouden blijven, dus hoeft u deze niet aan te passen. Kiest u voor een nieuwe radiator dan bieden wij ook diverse verwarmingsaansluitingen om u op weg te helpen. Ook bieden we volop keus in radiator aansluitsets.

Soorten radiatoren

Handoekradiatoren: speciaal voor in de badkamer zijn er handdoekradiatoren. Hier kunt u de handdoek overheen hangen. Deze radiator wordt het meest gebruikt in badkamers om een warme handdoek plus (bad)kamer te hebben!

Elektrische radiatoren: een elektrische radiator is in principe een gewone radiator, maar dan op stroom. Het grootste voordeel van een elektrische radiator is de flexibiliteit: waar een stopcontact is, kan er één geplaatst worden. Een elektrische radiator is snel warm en makkelijk wanneer u extra of nieuwe radiatoren in een kamer wil plaatsen!

Paneelradiatoren: zijn de meest gebruikte radiatoren. Deze radiatoren zien er strak uit, bestaan uit één of meerdere platen en zijn voorzien van één of meerdere convectie lamellen. Omdat de waterinhoud relatief klein is ten opzichte van de oppervlakte van de radiatoren, hebben paneelradiatoren een snelle warmteafgifte.

Capaciteit elektrische radiator

Het is bij het uitkiezen van uw nieuwe elektrische radiator belangrijk om te kijken naar de capaciteit van de radiator. Een verwarming die een grotere ruimte moet verwarmen heeft namelijk meer capaciteit nodig dan wanneer deze een kleinere ruimte moet verwarmen. Weet u niet zo goed hoeveel capaciteit u nodig heeft voor de ruimte of twijfelt u tussen een elektrische radiator of een radiator op gas? Neem dan even contact op met onze klantenservice!

U kunt ook gebruik maken van onze radiator tool die u adviseert hoeveel Watt u nodig heeft voor uw radiator. Door de afmeting van de ruimte in te vullen, het type ruimte te selecteren en aan te geven of de ruimte geïsoleerd is of niet krijgt u een advies over hoeveel Watt uw radiator nodig heeft om de kamer op de juiste temperatuur te krijgen.

Assortiment

Sawiday heeft het grootste assortiment radiatoren met keuze uit meer dan 13.000 radiatoren. In ons assortiment vindt u paneel radiatoren, handdoekradiatoren en prachtige design radiatoren. Daarnaast bieden wij u ook een ruim aanbod elektrische radiatoren, convectorputten, vloerverwarming en radiator accessoires met onder meer aansluitsets, afsluiters, radiatorkranen en thermostaatknoppen. Kortom: wij zijn de totaalleverancier als u op zoek bent naar verwarming voor uw woning.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven