Tuintegels

Met tuintegels maakt u een prachtig terras of pad in uw eigen tuin. Tuintegels, ook wel terrastegels genoemd zijn bepalend voor de sfeer die u wilt neerzetten. Wilt u uw woonstijl van binnen doortrekken naar buiten? Kijk dan eens naar tegels die voor zowel binnen als buiten geschikt zijn. Zo kunt u ww woonkamer optisch verlengen. Bij Sawiday hebben we veel verschillende terrastegels in het assortiment, zo past er altijd een tegel bij uw woonstijl.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9412 reviews

Tuintegels

Met tuintegels maakt u een prachtig terras of pad in uw eigen tuin. Tuintegels, ook wel terrastegels genoemd zijn bepalend voor de sfeer die u wilt neerzetten. Bij Sawiday hebben we veel verschillende terrastegels in het assortiment, zo past er altijd een tegel bij uw woonstijl. Twijfelt u nog tussen tegels of een houten vloer met vlonders? Bekijk dan de houtlooktegels, dit geeft een unieke chique uitstraling aan uw terras of tuin.  

Bij de keuze van de tuintegel kunt u nadenken over de sfeer die u de tuin wilt geven. Wilt u uw woonstijl van binnen doortrekken naar buiten? Kijk dan eens naar tegels die voor zowel binnen als buiten geschikt zijn. Zo kunt u uw woonkamer optisch verlengen.

Natuurlijk kunt u ook eigen stijl voor uw tuin kiezen. Houdt u meer van landelijk dan kunt u voor een wat kleinere buitentegel kiezen. Voor een moderne strakke tuin kunt u denken aan grotere tegels. Een nieuwe trend zijn de terrastegels in houtlook en betonlook.

Tuintegels houtlook

Houtlook buitentegels zijn erg populair! Wilt u een mooie natuurlijke uitstraling van hout in uw tuin maar liever geen onderhoud? Met houtlook tegels in uw tuin krijgt uw terras een warm natuurlijk karakter en daarmee creëert u snel een sfeervolle tuin. Een tegelvloer van houtlook tegels ziet er nagenoeg hetzelfde uit als een echte houten vloer. Met als voordeel dat de vloer onderhoudsvriendelijk en slijt- en krasvast is.

Betonlook terrastegels

Betonlook terrastegels zijn, zoals de naam al doet vermoeden keramische tegels die eruit zien als beton. Zo geniet u van de voordelen van keramische tegels zoals; makkelijk in onderhoud en slijt- en krasvast. En de betonlook tegels zorgen voor een moderne uitstraling; het is hip en strak! Wilt u een modern terras? Dan zijn betonlook tuintegels zeker een aanrader.

Afmetingen

Voor iedere stijl zijn er verschillende afmetingen tegels verkrijgbaar. Kies bij een kleine tuin niet voor té grote tegels. De stelregel is dat er minimaal 3 buitentegels naast elkaar moeten kunnen liggen. Bij een grote tuin kunt u juist met grote tegels het terras groter laten lijken.

Materiaal van tuintegels

Bij de aanschaf van tuintegels kunt u letten op het materiaal. De meeste tegels zijn gemaakt van keramiek. Dit heeft als voordeel dat de terrastegels onderhoudsvriendelijk zijn. Een nadeel van keramieken tuintegels kan zijn dat de tegels glad kunnen worden omdat het geen vocht doorlaat. Dit is niet zo handig bij een zwembad in de tuin of bij een buitenkeuken. Daarnaast kunt u dubbel controleren of de tuintegels wel vorst- en krasbestendig zijn.

Sawiday biedt tuintegels van verschillende merken aan, zoals bijvoorbeeld Kerabo en EnergieKer. Kijk verder op onze website of kom naar één van onze showrooms.