Terrasverwarming

Op zoek naar een terrasverwarming? Met een terrasverwarming geniet je langer van een heerlijke avond op je tuinterras. Bekijk het uitgebreide assortiment!

Terrasverwarmers

Terrasverwarmers zorgen ervoor dat je lekker buiten kunt blijven zitten wanneer het af begint te koelen. Zo kunnen die heerlijke zomeravonden in de tuin met een paar uurtjes verlengd worden. Terrasverwarmers zijn er in verschillende soorten en maten. Daarom vind je ook bij Sanitairwinkel verschillende types terrasverwarming. Wil je een staande of heb je een goede plek om de terrasverwarming op te kunnen hangen? Dit zijn belangrijke aspecten bij het kiezen van de juiste terrasverwarming.

Montage van de terrasverwarming

Omdat iedere tuin en terras anders is, is niet iedere terrasverwarmer even geschikt voor jouw situatie. Er zijn daarom verschillende montagemogelijkheden. Wanneer de mogelijkheid er is kiezen veel mensen voor een terrasverwarmer die bevestigd wordt aan de wand. Dit is vaak de meest compacte manier die het minste ruimte in beslag neemt. Ook is er de mogelijkheid om de terrasverwarmer te bevestigen aan het plafond, bijvoorbeeld van een overkapping. Als deze opties voor jouw terras niet mogelijk zijn, dan is een staande terrasverwarmer vaak de oplossing. Deze kan vrijwel overal geplaatst worden.

Sfeerhaard om het terras te verwarmen

Naast de bekende gloeiende terrasverwarmingen kan er ook nog gekozen worden voor een sfeerhaard. Deze zorgen niet alleen voor een warm terras, maar ook voor een fijne sfeer. Ook voor sfeerhaarden geldt dat er zowel staande als hangende varianten mogelijk zijn. Daarnaast zijn er meerdere wattages beschikbaar in ons assortiment, zodat er voor ieder formaat terras een geschikte sfeerhaard is.

Hoeveel vermogen heeft een terrasverwarmer nodig?

Het vermogen dat een terrasverwarmer nodig heeft is erg afhankelijk van de situatie. Vaak is het bijvoorbeeld niet nodig om het gehele terras te verwarmen. Een kleinere heater bij de zithoek kan dan al voldoende zijn. Daarnaast heeft wind veel invloed. Ligt het terras redelijk uit de wind, dan is er minder vermogen nodig dan bij een volledig open terras. Ook de plaats is van belang, een staande of hangende heater in het midden van het terras heeft minder vermogen nodig dan een heater aan de wand. Vanaf de wand is de afstand tot de overkant van de tafel namelijk groter. Tot slot is het wattage ook afhankelijk van de keuze tussen elektrisch of een terrasheater op gas. Een heater op gas heeft ongeveer het dubbele vermogen nodig in vergelijking met een elektrische terrasverwarmer. 

Vragen over de terrasverwarmers in ons assortiment?

Heb je vragen over de terrasverwarmers in ons assortiment? De deskundige medewerkers van onze klantenservice helpen je graag bij het beantwoorden van al je vragen. Neem daarom gerust contact op met de klantenservice!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur