Lavabo wc

Uw toiletruimte is niet compleet zonder fonteinset. Een fonteinset heeft natuurlijk praktische voordelen, maar is ook bepalend voor de look van uw toiletruimte. Sawiday biedt u daarom fonteinsets in alle kleuren, materialen en vormen. Van beton tot keramiek: wij hebben het in huis. Bovendien zijn de fonteinsets beschikbaar in verschillende afmetingen, dus u vindt altijd een geschikt exemplaar voor in uw toiletruimte!

Handenwassers

Een handenwasser is klein van stuk, maar onmisbaar in een moderne toiletruimte. Met een ruim assortiment van 500+ handenwassers vindt u bij Sawiday altijd de juiste wastafel voor uw toilet.

Wat is een handenwasser?

Een handenwasser, ook wel handwasbakje genoemd, is een compacte wastafel die speciaal is gemaakt voor het toilet. Door het plaatsen van een handenwasser op het toilet kunt u uw handen wassen. Aan de hand van de grootte van uw toilet kunt u verschillende soorten handwassers kiezen, zoals een normale handenwasser of een hoekfontein.

Uitvoeringen

Bij Sawiday bent u op het juiste adres voor losse fonteinen, hoekfonteinen en fonteinsets. Bij een fonteinset wordt de kraan, sifon en plug meegeleverd. U hoeft dan dus geen kraan of andere delen aan te schaffen. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om uw eigen kraan uit te kiezen. Bij Sawiday heeft u een ruime keuze uit vele verschillende fonteinkranen.

Zo kunt u kiezen voor een fonteinkraan op de wastafel, hiervoor moet u een handwasser hebben met kraangaten. Zo kunt u uw fontein helemaal naar smaak smaken. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een kraan die is ingebouwd in de muur. Zo heeft u iets meer ruimte om uw handen te wassen.

Merken

Sawiday heeft een ruim assortiment van handenwassers van diverse topmerken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Saniclass handenwasser, Duravit handenwasser, Ideal Standard handenwasser of een Villeroy en Boch handenwasser.

Contact

Heeft u vragen over een van de handenwassers? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers of kom langs in onze toonzaal. Zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven