Ventilatoren

Resultaten 0-24 van 52

Badkamerventilatoren

Een badkamerventilator is erg handig voor het voorkomen van schimmel in de badkamer. Schimmel in de badkamer wordt veroorzaakt door condens. De badkamerventilator zorgt er dan voor dat vochtige lucht wordt afgevoerd. Hierdoor voorkomt u de kans op schimmelvorming in de badkamer en voorkomt u gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, allergieën, benauwdheid en de kans op verkoudheid.

 

Type badkamerventilatoren

Bij Sawiday vindt u drie verschillende types van badkamerventilatoren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een standaard badkamerventilator, een badkamerventilator met timer of een badkamerventilator met hygrostaat.

Een standaard badkamerventilator kan alleen aan en uit en heeft verder geen extra functies.

In tegenstelling tot een standaard badkamerventilator blijft een badkamerventilator met ingebouwde timer doorlopen totdat de tijd van de timer afloopt. De tijdsperiode waarin deze aanblijft is door u zelf in te stellen. U kunt de timer van de badkamerventilator bijvoorbeeld instellen tussen 5 en 15 minuten.

Als alternatieve optie kunt u kiezen voor een badkamerventilator met een hygrostaat. De hygrostaat houdt zich constant bezig met het meten van de luchtvochtigheid in uw badkamer. Zodra deze boven de ingestelde waarde komt, gaat de badkamerventilator aan met het doel de luchtvochtigheid te verlagen tot het gewenste niveau en gaat weer uit als deze is bereikt.

Bij Sawiday kunt u met behulp van de filter op de ventilatoren pagina filteren op "Timer" en "Hygrostaat" om zo de ideale badkamerventilator voor in uw badkamer te vinden.

 

Merken badkamerventilatoren

Badkamerventilatoren vindt u van verschillende merken bij Sawiday. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een Itho badkamerventilator of een Zhender badkamerventilator.

Voor vragen over badkamerventilatoren kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur