Staande spiegel

Een staande spiegel is altijd handig. Een kleine staande spiegel kun je makkelijk overal neerzetten of mee naar toe nemen. Een grote staande spiegel is perfect om jouw outfit in te checken. Bij Sawiday hebben wij een groot assortiment aan staande spiegels, zo is er altijd eentje naar jouw wensen! Neem snel een kijkje en vind jouw perfecte spiegel.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
404 reviews

Staande spiegel

Een spiegel is niet meer weg te denken in onze dagelijkse handelingen. Even snel onze outfit checken, onze tandenpoetsen voor de spiegel, je make-up doen of je baard scheren. Een spiegel is een voorwerp wat je dagelijks gebruikt. Een staande spiegel is dan ook een goede toevoeging. De spiegel kun je neerzetten op jouw plek naar keuze, je hebt niet afhankelijk van een muur waarop die moet hangen.

Er zijn verschillende soorten staande spiegels, zie hieronder de verschillende soorten staande spiegels: 

Grote staande spiegels

Grote staande spiegels zijn perfect om jouw outfit in samen te stellen. Door hun lange vorm, kun je jezelf er helemaal in zien.

Kleine staande spiegels zonder verlichting

Kleine staande spiegels zijn perfect om overal mee naar toe te nemen. De spiegels zijn compact en meestal licht van gewicht. Doordat ze makkelijk te verplaatsen zijn, kun je ze ook naar het plekje nemen met op dat moment het beste licht, zo kun je bijvoorbeeld jouw make-up perfect doen in het juiste daglicht.

Kleine staande spiegels met verlichting

Een spiegel met verlichting is ideaal in een donkere ruimte! De spiegel heeft ingebouwde verlichting zodat jij heel precies jouw handelingen kan uitvoeren. Een extra lampje ernaast is hierdoor niet meer mogelijk! Het voordeel hiervan is dat je de spiegel dan ook kan gebruiken op elke gewenste plek in het huis, donker of niet.

Kleine staande spiegels met vergroting

Een vergrotende spiegel is superhandig als je ergens op wilt inzoomen. Je wenkbrauwen epileren met een vergrotende spiegel gaat veel makkelijker dan met een normale spiegel. Je ziet nu elk haartje precies zitten, ideaal dus! Maar dit geldt ook voor bij het scheren van je baard.

Formaat

Bij het uitzoeken van de juiste staande spiegel is het belangrijk dat je kijkt naar het formaat. De spiegel moet natuurlijk goed passen bij jouw ruimte en het is daarom belangrijk dat de spiegel niet te groot, maar ook zeker niet te klein is.

Kleuren

Staande spiegels zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor spiegels met een zwarte rand, maar ook met een goudkleurige rand. Er zijn heel veel verschillende opties waaruit je kunt kiezen bij Sawiday. Zo is er altijd een spiegel die bij jou past!

Kom langs in één van onze showrooms

Wil jij ons ruime assortiment aan staande spiegels met eigen ogen zien of wil je specialistisch advies van een van onze medewerkers? Kom dan langs in onze showrooms en wij helpen jou graag! De deuren van onze showrooms zijn 6 dagen per week voor jou geopend. Geen tijd om langs te komen maar wil je alsnog graag advies ontvangen? Geen probleem, neem contact op met onze klantenservice en bij helpen jou graag met een passend antwoord op jouw vraag!