Douchedorpels

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Douchedorpels

Het gebeurt steeds vaker, de douchebak verdwijnt en er wordt gekozen voor een douchedrempel. Dit is een kleine verhoging bij een inloopdouche die geldt als waterkering, zodat niet uw hele badkamer volloopt met water als u aan het douchen bent. Een douchedrempel is ook mogelijk in combinatie met een douchedeur.

Ruimtelijk effect

Met een douchedrempel kan er in uw badkamer een ruimtelijk effect gecreëerd worden, het is namelijk niet meer nodig om een douchebak te plaatsen. In plaats daarvan kunt u glazen douchewanden om de douche plaatsen, met bij de instap van uw douche een mooie waterkering dorpel. Door de glazen wanden vergroot u het ruimtelijke effect van uw badkamer.

Vormen

Bij Sawiday vindt u dorpels voor in uw badkamer in vele verschillende vormen zoals kwartrond, rechthoek en in een vijfhoek. Zo kunt u een waterkering dorpel perfect passend maken in uw badkamer.

Maten

Het is van belang dat u van tevoren weet wat er past in uw badkamer. Bij Sawiday vindt u dorpels met een lengte van 100 cm tot 200 cm en een hoogte van 2,3cm en 2,5 cm.

Kleur

Bij ons vindt u douchedrempels in verschillende kleuren. Zo kunt u er voor zorgen dat uw drempel perfect past bij de rest van uw badkamer. Kijk in de filter welke kleur het beste bij u past.

Douchedrempel kopen?

Wilt u een douchedrempel kopen? Dan bent u bij Sawiday aan het juiste adres. Bij Sawiday vindt u douchedrempels van de topmerken Jabo en Sealskin.

Wilt u het allemaal een keer in het echt zien of heeft u vragen over het product? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers of u kunt altijd langskomen in onze toonzaal.