Toiletsets

Geen zin om alle onderdelen van uw toilet bij elkaar te zoeken? Begrijpelijk, daarom heeft Sawiday alvast complete toiletsets voor u gemaakt! Zo schaft u in één keer een toiletpot, inbouwreservoir, bedieningsplaat en zitting aan. Bovendien bent u met een set vaak voordeliger uit dan wanneer u alle onderdelen los koopt. Sawiday biedt u sets in verschillende afmetingen en stijlen, dus u vindt eenvoudig de perfecte toiletset voor uw badkamer!

Toiletsets

Wanneer u een nieuw toilet nodig heeft is het uitzoeken en aanschaffen van alleen de toiletpot niet voldoende. Bij een hangend toilet hoort namelijk ook een inbouwreservoir, een bedieningsplaat en een toiletzitting. U kunt deze artikelen natuurlijk zelf bij elkaar zoeken, maar u kunt ook kiezen voor een van de toiletsets die Sawiday.nl voor u heeft samengesteld. Het grote voordeel hiervan is dat alle onderdelen sowieso bij elkaar passen. U hoeft dus niet zelf op zoek naar een passend reservoir voor uw toiletpot.

Bij deze complete wc-sets zijn afdekplaten of bedieningsplaten verkrijgbaar in verschillende kleuren; chroom, chroom glans, chroom mat, wit en zwart glans. U kunt kiezen uit toiletsets met een staande wc of met een wandcloset. De complete toiletsets bestaan uit de volgende onderdelen:

De toiletsets zijn speciaal samengesteld zodat u uw eigen combinatie kunt kiezen. Denk hierbij aan een ander type toilet of een ander type/kleur bedieningsplaat. Zit er toch niets tussen of bent u op zoek naar een andere combinatie? Vraag onze medewerkers dan om hulp bij het samenstellen van uw eigen toiletset!

Spoelrand

In ons aanbod vindt u complete wc-sets zowel met spoelrand als zonder spoelrand. Wc’s zonder spoelrand zijn gemakkelijker te reinigen en zorgen daardoor voor meer hygiëne in uw badkamer of toiletruimte. Door de strakke vormgeving past dit toilet in elke badkamer of toiletruimte.

Merken

Bij Sawiday vindt u een groot assortiment toiletsets. Daarnaast zijn al onze toiletsets samengesteld uit kwaliteitsmerken als Villeroy & Boch, Adema, Geberit, Throne Bathrooms en Grohe. Uw toiletset hoeft uiteraard niet uit één merk te bestaan, het zijn meerendeels combinaties van verschillende topmerken. Zo stellen we de beste sets voor u samen!

Toiletzitting

Een groot deel van onze complete toiletsets beschikt over een afneembare zitting, het zogenaamde quick release systeem. Dit houdt in dat de toiletzitting eenvoudig kan worden worden verwijderd en weer kan worden teruggeplaatst. Daardoor is de zitting ook eenvoudiger schoon te maken. Daarnaast kunt u kiezen voor een softclose wc-bril. Het softclose systeem zorgt ervoor dat de toiletzitting geruisloos en geleidelijk dicht valt.

Advies over toiletsets

Wanneer u meer informatie wilt over onze toiletsets kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Bent u geïnteresseerd in een toiletset? Bestel hem eenvoudig online of kom naar een van onze showrooms. Ons personeel staat voor u klaar om u te helpen met uw keuze!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven