Zitbaden

Resultaten 0-24 van 33

Wat is een zitbad?

Een zitbad lijkt op een ligbad, maar is alleen een stukje kleiner. Zoals de naam al zegt, kunt u hier wel in zitten. Dit is daarom ook vooral geschikt voor de wat kleinere ruimtes, wanneer u in de badkamer geen ligbad kwijt kan. Echter kan een zitbad voor volwassenen ook gewoon een toevoeging zijn aan het interieur van een ruime badkamer. Heeft u dus liever iets meer dan alleen een douche in de badkamer? Dan is het wellicht de moeite waard om een zitbad voor volwassenen te overwegen.

Voordelen van een zitbad

Aan de aanschaf van een zitbad zijn een hoop voordelen verbonden. Niet alle badkamers beschikken over de juiste afmetingen voor een ruim ligbad. In dat geval is een zitbad een zeer redelijk alternatief. Bij zo’n bad komen de volgende voordelen kijken:

  • Ruimtebesparing: Is er maar een geringe hoeveelheid ruimte in de badkamer voor een bad? Kies dan voor een relatief kleine optie met een zitbad. Met een afmeting van bijvoorbeeld 120 cm bij 70 cm heeft u al een zitbad waarmee de gemiddelde persoon voldoende ruimte heeft.
  • Comfortabel: In een rustige zithouding ervaart u een groot gevoel van comfort. Liggen is dan misschien niet mogelijk, maar ook zittend neem je een heerlijk relaxte houding aan. Het heeft daarmee hetzelfde effect als een ligbad.
  • Kindvriendelijk: Kinderen zijn kleiner en ervaren een zitbad bijna hetzelfde als een ligbad. Ze hebben de mogelijkheid om fijn te spelen en te spetteren, iets wat in bijvoorbeeld een douche niet kan. Zo heeft een zitbad alsnog een grote waarde.
  • Geschikt voor ouderen: Ook voor ouderen kan een zitbad een uitkomst bieden. In een zitbad met een verhoging en een deur ervaart u minimaal ongemak. Het is een kwestie van instappen, zitten en u bent in bad.

Wat zijn de beste zitbaden?

Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren zijn er verschillende opties. Zo zijn er dichte zitbaden en zitbaden met een deur om makkelijk in te kunnen stappen. Daarnaast is het ook van groot belang dat het merk zitbad voor volwassenen een goede keuze betreft. Bij Sawiday hebben we ervoor gekozen om alleen topmerken aan te bieden. U moet daarbij denken aan merken als:

Zitbad kopen?

Wilt u een zitbad kopen en wilt u graag meer informatie over één of meerdere opties hebben? Of heeft u in het algemeen een vraag over een product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Graag helpen wij u zo snel mogelijk verder.

Wilt u één van de zitbaden eerst in het echt zien voordat u gaat kopen? Kom dan naar één van onze showrooms. Hier heeft u de mogelijkheid om van dichtbij de producten te bekijken en meer informatie in te winnen.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur