Inbouwreservoirs

Resultaten 0-24 van 212

Inbouwreservoirs

Tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor een staand toilet. Veel mensen geven er de voorkeur aan om een hangend toilet te nemen. Om een hangend toilet te monteren heeft u een inbouwreservoir nodig. Het kan soms lastig zijn om te bepalen wat voor inbouwreservoir u nodig heeft en welke het beste aansluit op uw toilet. Daarom helpen wij u bij Sawiday graag bij het kiezen van het juiste inbouwreservoir.

Populaire merken in de categorie inbouwreservoirs: GeberitGrohe en Wisa.

Wat is een inbouwreservoir?

Een inbouwreservoir zorgt ervoor dat de afvoer, het waterreservoir en de leidingen van het toilet netjes achter een muur of wand zijn weggewerkt. Een inbouwreservoir kan dus in of voor een muur geplaatst worden en daarna verder afgewerkt worden. Hierdoor ziet u geen leiding of afvoer meer zitten. Het enige dat u nog ziet is uw toilet en de bedieningsplaat om door te kunnen spoelen. U kunt na het wegwerken vaak alleen nog bij het reservoir door de bedieningsplaat te verwijderen.

Uitvoeringen

Inbouwreservoirs zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Heeft u wat minder ruimte en bent u bang dat u met de knieën tegen de muur komt te zitten? Kies dan voor een breed en minder diep inbouwreservoir.

Ook wanneer u het toilet wat hoger of lager wilt hangen kunt u voor een specifieke maat kiezen. Sawiday levert inbouwreservoirs van 51 tot 130 centimeter hoogte.Wanneer u wat langer bent  is het handig om het toilet wat hoger op te kunnen hangen. Omgekeerd geldt dat ook: Als u wat kleiner bent is het fijner om uw toilet lager te hangen.

Waterbesparende inbouwreservoirs

Houdt u graag rekening met het milieu? Wij ook! Daarom hebben veel van de inbouwreservoir die wij aanbieden een waterbesparende functie. Zo kunt u met minder water uw toilet doorspoelen en let u dus zowel op het milieu als op uw rekening. U heeft hier wel een geschikte bedieningsplaat met waterbesparende functie voor nodig.

Contact

Wilt u meer informatie of een passend advies? Dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers van de klantenservice. U bent ook van harte welkom in onze toonzaal in Schoten.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur