Douche thermostaatkraan

Een thermostaatkraan zorgt voor extra comfort en veiligheid in uw douche! Met slechts één druk op de knop stelt u de gewenste temperatuur in. Door de begrenzer kunt u zich bovendien nooit verbranden aan te heet water. Sawiday biedt u daarom een breed assortiment thermostaatkranen. U kunt kiezen uit alle grote merken en verschillende kleuren, zoals chroom, zwart en goud. U vindt bij Sawiday een thermostaatkraan voor elk budget!

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9412 reviews

Thermostaatkraan

Bent u op zoek naar een kraan waarop u met één knop de gewenste temperatuur in kunt stellen? Dan moet u een thermostaatkraan hebben. Met behulp van een thermostaatkraan voor uw douche stelt u zelf de temperatuur van het water eenvoudig vooraf in. Zo hoeft u niet te balanceren tussen de koud- en warmwaterkraan om tot de gewenste temperatuur te komen. U stelt simpelweg de gewenste temperatuur in op de thermostaatkraan en u geniet direct van een lekker warme douche!

Veiligheid voorop

Bent u bang dat u per ongeluk de douchekraan heel heet zet met risico op verbranding als gevolg? Om deze reden hebben thermostaatkranen een begrenzing. Dit voorkomt dat u ongewenst de temperatuur van de douche thermostaatkraan veel te hoog zet. Door deze begrenzing moet u eerst een knop inhouden alvorens de kraan op een hogere temperatuur ingesteld kan worden. Zo voorkomt u ook dat uw kinderen met de knop spelen en zich hierdoor verbranden. Gemakkelijk en veilig dus, zo’n thermostaatkraan!

Bediening van een thermostaatkraan

De thermostaatkranen in het assortiment van Sawiday worden op verschillende manieren bediend. Meestal wordt een douchekraan door middel van twee grepen aan weerszijden van de kraan bediend. Eén greep is om de kraan aan te zetten, de andere om de temperatuur te bepalen. We bieden ook thermostaatkranen met een kruisgreep of een hendel aan.  

Merken

Sawiday heeft alle topmerken thermostaatkranen in het assortiment. Met kranen van onder andere Grohe, Hansa, Hansgrohe, Plieger en Hotbath is er voor iedere smaak en ieder budget een geschikte thermostaatkraan te vinden. Sawiday heeft het assortiment zorgvuldig samengesteld en levert dan ook enkel kwaliteitsproducten.

Toebehoren

Sommige thermostaatkranen worden standaard geleverd met douchegarnituur. Vaak moet u echter zelf nog een bijpassende doucheset aanschaffen. U kunt bij Sawiday uw hele douche zelf samenstellen als u wilt. Wij verkopen namelijk losse onderdelen zoals douchecabines, douchedeuren, handdouches, hoofddouches en douchekranen.

Laat u adviseren door contact op te nemen met onze klantenservice of bezoek onze toonzaal in Schoten.