Bidetten

Op zoek naar een bidet? Een bidet is een alternatief voor toiletpapier, waarbij je na een toiletbezoek wordt schoongespoeld door middel van een waterstraal. Er wordt vaak gekozen voor een bidet vanwege gemak, comfort en hygiëne. Daarnaast kan de keuze voor een bidet ook gemaakt worden met als doel besparen van wc papier. Bekijk het assortiment en bestel je bidet eenvoudig online!

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Bidets

Bidets zijn speciaal gemaakt om het geslachtsdeel en het achterwerk schoon te maken na het gebruik van het toilet. Het gebruik van een bidet brengt een hoop voordelen met zich mee. Zo is het met een bidet mogelijk je voeten op een comfortabele wijze te wassen. Bovendien is het ideale in warme tijden om bepaalde lichaamsdelen even te wassen met koud water en u dus even af te koelen. Bovendien is het goed voor de persoonlijke hygiëne, doordat u zichzelf met behulp van een bidet kunt wassen. Nog een belangrijk voordeel van een bidet is dat u maatschappelijk goed bezig bent wanneer u deze aanschaft, doordat er minder toiletpapier zal worden gebruikt.

De populariteit van een bidet

In Italië beschikt 95% van alle huishoudens over een bidet, maar in België is het op een of andere manier nog niet bijzonder populair. Vele Italianen kunnen inmiddels niet meer zonder en zien een bidet dan ook als een noodzakelijk meubel in het huis. Heb jij al eens een bidet gebruikt? Dan begrijp je vast waarom de Italianen de voorkeur geven aan een bidet. Gelukkig vind je in onze webshop en showrooms een groot aanbod bidets, zodat je ook hier in België kunt profiteren van de voordelen van een bidet.

Bidet met antikalkbehandeling

Het grootste probleem bij sanitair is kalkaanslag. Dit komt doordat kalk zich hecht aan alle materialen nadat het water verdampt is. Daarom beschikken vrijwel alle bidets die wij aanbieden over een antikalkbehandeling. Dit voorkomt geen kalkaanslag, maar zorgt wel voor een betere bescherming van het oppervlak en het vereenvoudigt de reiniging.

Vragen over bidets?

Heeft u vragen over een van onze bidets of heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een bidet? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Dit kunt u zowel online doen via onze klantenservice als offline. Offline kunt u langs onze toonzaal komen in Schoten. Daar zullen onze medewerkers u verder kunnen helpen.