Terrazzo tegels

Terrazzo tegels zijn sterk, tijdloos en onderhoudsvriendelijk. De tegels zijn authentiek en passen goed bij een jaren ’30 stijl. In de badkamer, toilet of keuken zijn terrazzo tegels populair. Of u nu houdt van een kleurrijke badkamer of een badkamer met wit als basis. Terrazzo tegels zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, zoals licht grijs, donker grijs, wit, groen, antraciet of een combinatie van verschillende kleuren. Kies uw favoriet!

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Terrazzo tegels

Terrazzo tegels zijn sterk, tijdloos en onderhoudsvriendelijk. De tegels zijn authentiek en passen goed bij een jaren ’30 stijl. In de badkamer, toilet of keuken zijn terrazzo tegels populair om verschillende redenen. Allereerst geven terrazzo tegels een natuurlijke uitstraling aan de ruimte. Zo nemen composiet tegels nauwelijks water op en zijn ze erg sterk. Daarnaast is het materiaal duurzaam en hygiënisch want het is makkelijk schoon te houden. Tot slot zijn de tegels ook te combineren met vloerverwarming, wel zo fijn in de badkamer!

Kleuren terrazzo tegels

Voor iedere badkamer of toilet is er een geschikte terrazzo tegel. Of u nu houdt van een kleurrijke badkamer of een badkamer met wit als basis. Terrazzo tegels zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, zoals licht grijs, donker grijs, wit, groen, antraciet of een combinatie van verschillende kleuren.  

Een kleur is erg bepalend in de badkamer, maar ook motieven op een tegel zorgen voor een unieke uitstraling. Er zijn terrazzo tegels met verschillende motieven, van meer traditioneel tot modern. Alle motieven en kleuren vindt u op deze website of kom langs in één van onze showrooms.

Vormen terrazzo tegels

Terrazzo tegels zijn zowel geschikt voor de vloer als voor de wand. Hiermee kunt u mooie combinaties maken in uw badkamer of toilet. Natuurlijk is het ook mogelijk om een terrazzo tegel te combineren met een egale tegel. Dit zorgt ervoor dat de ruimte wat rustiger oogt. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zowel rechthoekig als vierkant.

Materialen terrazzo tegels

De tegels kunnen bestaan uit keramiek of composiet. Composiet betekent dat de tegels bestaan uit verschillende componenten. Denk hierbij aan marmer, graniet of kwarts. Deze grondstoffen worden in kleine stukjes door elkaar gemengd, daar wordt polyesterhars aan toegevoegd om de losse componenten aan elkaar te binden. De combinatie van het steen en de hars zorgt ervoor dat het een erg sterke tegel is.

Terrazzo tegels in de tuin

Omdat composiet erg sterk materiaal is, is een terrazzo tegel van composiet ook geschikt voor buiten. De tegels zijn vorstbestendig en nemen weinig water op. U kunt deze tegel dus gerust gebruiken voor uw terras of overkapping. Controleer voor de zekerheid bij aanschaf van een terrazzo tegel voor buiten erop dat de tegel vorstbestendig is. Bekijk direct ons assortiment buitentegels. Alle terrazzo tegels vind u op deze website of kom naar één van onze showrooms.

Vragen over terrazzo tegels?

Heb je een vraag over terrazzo tegels? Zoek dan niet verder, neem direct contact op met onze deskundige medewerkers! Zowel telefonisch als in de showroom staan zij je graag te woord en voorzien je van advies. Zo worden al je vragen beantwoord en twijfels weggenomen.