Bedieningspanelen

Bent u op zoek naar een esthetisch en waterbesparend bedieningspaneel voor uw toilet? Sawiday biedt functionele bedieningspanelen van topkwaliteit waarmee u het inbouwreservoir van uw toilet stijlvol wegwerkt. U kunt kiezen uit een bedieningspaneel met dual flush, een eenknopsbediening of elektronische bedieningsplaten. Ook bieden wij een ruime keuze aan kleuren en materiaalsoorten. U kunt het bedieningspaneel voor uw toilet dan ook qua kleur en design volledig afstemmen op uw toiletruimte.

Bedieningspaneel toilet

Als u een nieuw toilet of urinoir heeft aangeschaft, hoort daar ook een nieuwe bedieningsplaat bij. Zonder bedieningspaneel kunt u uw (moderne) toilet namelijk niet doortrekken en dat gaat stinken. U denkt misschien dat het niet veel uitmaakt wat voor bedieningspaneel u kiest. Sommige reservoirs hebben echter een bepaald type paneel nodig.

Populaire merken in de categorie bedieningsplaten: Geberit, Plieger, Grohe, Wisa en Hotbath.

Type bedieningspanelen

Wanneer u online een reservoir bekijkt bij Sawiday zit er vaak al een selectie bedieningsplaten bij die op het reservoir passen. U kunt ook zelf online alle losse onderdelen van uw toilet bij elkaar zoeken en bestellen. Kijk dan goed of het bedieningspaneel en reservoir op elkaar aangesloten kunnen worden. Als u twijfelt kunt u altijd een van onze medewerkers om hulp vragen.

Waterbesparende bedieningsplaat

Veel moderne bedieningsplaten hebben twee knoppen. Eén knop is om een grotere hoeveelheid water de spoelbak in te laten lopen, de andere knop is om het toilet met minder water door te spoelen. Het is lang niet altijd nodig om een grote hoeveelheid water te gebruiken bij het doortrekken. Dat is beter voor het milieu én uw portemonnee.

Design van uw bedieningsplaat toilet

Gelukkig steken producenten meer en meer energie in het ontwerpen van een mooie bedieningsplaat voor uw toilet. U kunt de bedieningsplaat afstemmen op de rest van uw toiletruimte of badkamer door te kiezen voor een chromen of rvs bedieningspaneel.

Elektronische bedieningspanelen

Wilt u een bedieningsplaat die u niet aan hoeft te raken om door te spoelen. Speciaal daarvoor heeft Sawiday bijna 100 elektronische bedieningsplaten in het assortiment. Deze panelen werken met een infraroodsysteem dat weet wanneer er doorgetrokken moet worden. Ideaal voor bijvoorbeeld een urinoir.

Heeft u vragen over wat voor soort bedieningsplaat u nodig heeft? Neem dan even contact met ons op!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur