Wastafelbladen

Een wastafelblad is dé manier om een badmeubel een unieke uitstraling te geven. Door gebruik te maken van hout of natuursteen krijgt iedere wastafel zijn eigen unieke look. Wanneer u kiest voor een wastafelblad heeft u de mogelijkheid om dit te combineren met een waskom of een inbouwkraan. Bij ons vindt u meer dan 500 wastafelbladen in het assortiment waardoor de keuze erg ruim is. 

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Wastafelbladen

Losse wastafelbladen zijn ideaal om uw eigen badkamer een unieke uitstraling te geven, hiermee maakt u uw badkamer helemaal af.  Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten, kleuren en materialen. Bij ons vindt u altijd wat er in uw badkamer past!

Combinaties

Bij Sawiday heeft u een ruime keuze aan bladen voor uw wastafel. Door dit ruime assortiment, kunt u veel verschillende combinaties maken voor in uw badkamer. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een passende waskom voor op uw wastafelblad, gecombineerd met een van de vele wastafelkranen.

Kleur en maat

In ons ruime assortiment wastafelbladen, heeft u de keuze uit verschillende kleuren en maten. Zo hebben wij bladen in 6 verschillende kleuren, zodat u altijd de juiste kleur heeft die bij uw badkamer past. Daarbij hebben de meeste bladen een gat voor de afvoer.

Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende maten. Bij ons vindt u bladen met een breedte van 60 cm tot 210 cm en een diepte van 25 cm tot 51,5 cm. Mocht uw maat er niet zijn, kunt u altijd contact opnemen voor advies.

Bij Sawiday heeft u de keuze uit diverse wastafelbladen van alle bekende merken. Bij ons vindt u merken zoals Bruynzeel, Forzalaqua, Plieger en Villeroy & Boch.

Contact

Bent u geïnteresseerd, maar wilt u advies van een van onze medewerkers? Of bent u benieuwd hoe ons assortiment eruit ziet? Dan bent u 6 dagen per week van harte welkom in een van onze showrooms. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.