Dubbele wastafels

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Dubbele wastafel

Het is een bekend ochtendritueel, de rij voor de badkamer. Iedereen wil zich klaarmaken voor een nieuwe dag en wil tegelijkertijd in de badkamer zijn. Dit veroorzaakt een file voor de deur en in het ergste geval bent u te laat. Maar wachten is nu verleden tijd, met een dubbele wastafel verandert de situatie. Met een dubbele wastafel voorkomt u de drukte en chaos. U kunt met twee personen tegelijk gebruikmaken van de wastafel, zodat u elkaar niet meer in de weg loopt.

Maar ook als u geen drukke ochtenden heeft op de badkamer en u toch de luxe wil van een eigen wastafel is een dubbele wastafel de perfecte oplossing.

Uitvoeringen

In ons ruime assortiment dubbele wastafels is er veel variatie tussen de wastafels, zodat er altijd één bij zit die bij u in de badkamer past. Zo heeft u de keuze uit vele verschillende kleuren, zijn ze verkrijgbaar in allerlei vormen en kunt u kiezen uit verschillend materiaal. Wij leveren deze wastafels vanaf een breedte van 150 cm tot 220 cm en een diepte van 45 cm tot 51,5 cm.

Bij Sanitairwinkel heeft u keuze uit topmerken zoals Forzalaqua, Saniclass, Royal Plaza en Villeroy & Boch.

Dubbele wastafel met kranen

Daarnaast leveren wij de dubbele wastafels met kraangaten en zonder kraangaten. Kiest u voor een dubbele wastafel met kraangaten, dan kunt u bij ons ook kijken voor passende wastafelkranen. Heeft u liever geen kraan op uw wastafel, maar in de muur? Dan kunt u bij ons ook kijken voor een inbouw wastafelkraan naar smaak.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn of heeft u advies nodig? U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Daarnaast kunt u ook 6 dagen per week langskomen in één van onze showrooms.