Metrotegels

Haal de nostalgische sfeer van metrostations in huis met de metrotegels. Zo maakt u van uw badkamer, toilet of keuken een hippe stoere ruimte. U kunt metrotegels op verschillende manieren leggen, de bekendste manier is recht onder elkaar of halfsteensverband (verspringend). Maar er zijn andere creatieve manieren om de metrotegels te leggen.  Gaat u met een verbouwing van uw badkamer, toilet of keuken aan de slag, shop dan ook uw metrotegels bij Sawiday.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9413 reviews
Er zijn hierboven 13 producten zichtbaar
Naar boven

Metrotegels

Kunt u ook zo genieten van een stedentip, met de metro op zoek naar alle hoogtepunten en dwalen door eindeloze tunnels onder de grond? De tunnels zijn voorzien van retro metrotegels, ze zijn er in verschillende kleuren maar altijd met een bordje van de bestemming erop! Deze nostalgische sfeer haalt u gewoon in huis met de metrotegels die u bij ons kunt bestellen. Dus gaat u met een verbouwing van uw badkamer, toilet of keuken aan de slag, dan is Sawiday uw bestemming voor deze klus.

Metrotegels in uw badkamer

Met metrotegels creëert u een echte urban sfeer in uw badkamer. Kies ervoor om de hele badkamer met metrotegels te betegelen of combineer de tegels met een klassieke tegel om meer rust in de ruimte te krijgen. De tegels zijn verkrijgbaar in o.a. de kleuren: groen, wit, zwart, olijfgroen en beige. Ook heeft u hier nog de keuze tussen een glanzende of matte metrotegel. Alle tegels hebben dezelfde afmeting: 10x20 cm.

Tips voor het leggen van metrotegels

U kunt metrotegels op verschillende manieren leggen, de bekendste manier is recht onder elkaar of halfsteensverband (verspringend). Maar er zijn andere creatieve manieren om de metrotegels te leggen. Voor een chique badkamer of keuken kunt u ervoor kiezen om de metrotegel in een visgraat te leggen. Houdt u meer van een minimalistisch stijl, dan kunt u de tegels ook in elleboogverband leggen. Dat betekent dat de metrotegels zowel horizontaal en verticaal worden gelegd.

Meer licht

Omdat het altijd donker is in een ondergrondse tunnel, zijn de originele metrotegels voorzien van een facetrand en een glans. De rand zorgt ervoor dat het licht wordt weerkaatst, alle beetjes helpen natuurlijk. Maak ook gebruik van dit effect in uw eigen huis en ontwerp een stoere badkamer.

Metrotegels combineren

Metrotegels geven een hele stoere uitstraling aan uw badkamer, keuken of toilet. Vaak wordt er gekozen om één muur met de metrotegels te betegelen, het is mooi voor de andere muren een andere eenvoudige tegels te kiezen. Sawiday heeft een breed aanbod in allerlei vloer- en wandtegels voor badkamer, keuken en toilet. Bekijk alle tegels op deze website of in één van onze showrooms.