Fonteinkranen

Een fonteinkraan ziet er niet alleen stijlvol uit, maar verhoogt tevens het gebruiksgemak in de toiletruimte of badkamer. Bij Sawiday vindt u een breed online aanbod aan kwalitatieve fonteinkranen voor elk budget. Zo kunt u kiezen voor een op- en inbouw koudwaterkraan of voor een montage op de wand. Tevens kunt u kiezen uit een lange of korte uitloop in verschillende varianten. Zo kunt u de fonteinkraan volledig afstemmen op het formaat van de fonteinwastafel.

Fonteinkranen

Een fonteinkraan, wordt ook wel een toiletkraan genoemd, is een kraan speciaal gemaakt voor fonteinen. Fonteinkranen zijn vaak compacter van formaat en hebben vaak een korte uitloop waardoor het water niet over de rand van de fontein gespoten wordt.

Sawiday.be heeft een ruim assortiment fonteinkranen van de meest gerenommeerde merken zoals, Grohe, Hansgrohe en Villeroy & Boch. Daarnaast biedt Sawiday.be ook Saniclass aan. Een eigen merk met een ruim assortiment tegen de scherpste prijzen.

Het assortiment bestaat op dit moment uit verschillende fonteinen, het verschil zit het hem hier vooral in de bediening daarvan.

  • Elektronische fonteinkranen: kranen voor iedere gewenste ruimte van uw huis. Deze kraan heeft verschillende voordelen. Ten eerste heeft deze kraan een sensor waardoor u hem niet hoeft aan te raken om te bedienen, dit is erg hygiënisch. Verder stopt de kraan na enige tijd met lopen, dit gaat waterverspilling tegen en is dus ook goed voor de portemonnee.
  • Standaard fonteinkranen: de bediening bij dit soort fonteinkraan is weer anders dan bij de andere fonteinkranen. Bij een standaard fonteinkraan kunt u kiezen uit een bediening door middel van een draaiknop of een hendel. Qua bediening zijn er verschillende designs beschikbaar zodat de keuze voor de klant ruimer is. Al onze designs zijn te vinden op de site.
  • Zelfsluitende toiletkraan: een kraan waarbij het water begint met stromen na het indrukken van een knop. Net als bij de overige kranen stopt de kraan automatisch met stromen.

Montage

Bij de fonteinkranen van Sawiday heeft u de keuze uit inbouw of opbouw. Bij een inbouw fonteinkraan zal de kraan bevestigd worden aan de wand. Kiest u voor een opbouw kraan, dan wordt de fontein op de wasbak gemonteerd.

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons ruime assortiment aan fonteinkranen met uw eigen ogen zien of wilt u specialistisch advies van een van onze medewerkers? De deuren van onze showroom in Schoten zijn 6 dagen per week voor u geopend! De klantenservice is tevens van maandag tot en met zaterdag bereikbaar.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven