FortiFura

Fortifura

Kwalitatief hoogwaardig sanitair naar Nederlands ontwerp, dát is FortiFura. Door uitsluitend gebruik te maken van duurzame materialen en componenten is een lange levensduur gegarandeerd. Alle producten worden dan ook geleverd met een garantie van maar liefst 5 jaar.

Fortifura assortiment

Creëer harmonie in de badkamer met de producten van Fortifura. Het uitgebreide productassortiment wordt gekenmerkt door een strak en modern Nederlands design met zachte, ronde vormen. Fortifura biedt kwalitatief hoogwaardig sanitair waarmee je jouw badkamer eenvoudig in één stijl samenstelt.

Fortifura en kleur

In het productieproces besteden we speciale aandacht aan de kleurafwerking. Hierdoor weet je zeker dat alles van kraan tot douchedeur en accessoire in precies dezelfde kleur is. Doordat alle kleuren naadloos op elkaar aansluiten krijg je een mooie harmonieuze eenheid in badkamer en toiletruimte.

Fortifura kopen?

Met Fortifura haal je dus niet alleen kwaliteit in huis, maar ook een tijdloos en stijlvol ontwerp waar je jarenlang van zult genieten. Ontdek de collectie online of in onze showrooms en creëer de badkamer die past bij jouw stijl!