Fonteinkasten

Fonteinkasten

Heeft u al een fontein in de toiletruimte of badkamer maar mist u nog wat opbergruimte? Dan is een fonteinkast wellicht de juiste oplossing voor u. Een fonteinonderkast is een kast die onder de compacte fontein wordt geplaatst waardoor u ook in het toilet spullen kunt opbergen.

Onderkast of fonteinmeubel

U kunt zelf een fonteinmeubel samenstellen door een losse fontein en een losse fonteinkast te kiezen. Uiteraard hebben wij ook complete fonteinkasten, toiletmeubels en wastafelonderkasten.

Uitgebreid assortiment

Voor een uitgebreid assortiment fonteinkasten bent u bij Sawiday aan het juiste adres. Wij hebben ca. 150 losse fonteinonderkasten in het assortiment! We verkopen fonteinonderkasten van topmerken als Villeroy en Boch, Bruynzeel en Duravit, maar ook minder bekende merken. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat er voor iedereen een betaalbare fonteinonderkast is. Deze onderkasten zijn in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar.

Advies over fonteinonderkasten

Indien u vragen heeft over fonteinonderkasten kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze toonzaal in Schoten waar onze medewerkers u van deskundig advies kunnen voorzien.

.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur