Douchekolommen & Douchepanelen

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9413 reviews

Douchepaneel

Het douchepaneel is een opkomende trend in de badkamer. Steeds meer mensen willen extra comfort tijdens het douchen en kiezen voor een douchezuil met speciale massagestralen en een grote douchekop.

Sanitairwinkel biedt verschillende speciale douchegarnituren aan voor ultiem douchegenot. Zo bieden wij je diverse douchepanelen aan van bekende merken zoals Grohe en Hansgrohe. Een douchepaneel wordt ook wel een douchekolom of douchezuil genoemd. De douchepanelen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Een groot voordeel van douchezuilen is dat ze eenvoudig te monteren zijn. Je sluit ze namelijk aan op een bestaande leiding en hangt ze op met behulp van een paar haken.

Waarom een douchepaneel?

Met een douchepaneel gun je jezelf net dat beetje extra luxe. De massagestralen van een douchezuil maken van je dagelijkse douchebeurt een echte welnessbeleving. Het paneel hangt aan de muur en beschikt over een aantal douchejets die zich op verschillende hoogten bevinden. Deze sproeiers zorgen voor een weldadige douche, de verschillende waterstralen geven je een aangename hydromassage. Daarnaast kan de temperatuur en de sterkte van de straal worden aangepast met behulp van een knop. Dit werkt volgens hetzelfde principe als een kraan.

Een douchepaneel beschikt, naast een hoofddouche, altijd over een zogenaamde handdouche. Handig wanneer je bijvoorbeeld je haren niet nat wil maken tijdens het douchen of wanneer je alleen even snel je benen wil scheren onder de douche.

Kleuren & Merken

Bij Sanitairwinkel vind je douchepanelen van topmerken als Grohe, Hansgrohe en Praya. Daarnaast heb je de keuze uit diverse verschillende kleuren. Van modern zwart of wit tot stijlvolle chromen douchepanelen. Er zit altijd wel een douchezuil tussen die past bij de stijl van je badkamer.

Douchepaneel kopen

Bij Sanitairwinkel vind je verschillende douchepanelen van hoge kwaliteit. Bij al deze douchepanelen geniet je probleemloos vele jaren van een comfortabele douche. De douchepanelen zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen, afhankelijk van onder andere het merk. Het verschil in deze douchepanelen zit vooral in het design en gebruikte materialen en kleuren. Kijk bij het kopen van een douchepaneel dus zeker of het douchepaneel past bij de andere materialen in de badkamer.

Advies over douchepanelen

Bent u geïnteresseerd in een douchepaneel en wilt hier meer informatie over hebben? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze toonzaal in Schoten. Onze verkopers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.