Douchestangen

Op zoek naar een douchestang? Binnen het assortiment vind je de douchestang die perfect past bij de stijl van jouw badkamer. Er zijn namelijk douchestangen beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen. Denk aan chroom, goud of zwart. Daarnaast zijn er vele merken beschikbaar, zodat jouw favoriete merk er zeker tussen zit. Daarnaast zorgt dit ervoor dat er douchestangen in alle prijsklassen te vinden zijn binnen het assortiment.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9411 reviews

Douchestangen

Is uw douchestang of het glijstuk aan vervanging toe of bent u op zoek naar een complete glijstangset? Sawiday heeft een groot assortiment glijstangen en glijstangsets.

Populaire merken in de categorie douchestangen: Grohe douchestangen, Tiger douchestang, Hansgrohe glijstang en Royal Plaza douchestang.

Glijstangsets

Sawiday verkoopt zowel losse glijstangen als glijstangsets. Glijstangsets bestaan vaak uit een douchestang, hand- en/of hoofddouche en een doucheslang. Hou er rekening mee dat onderdelen van sets kunnen verschillen. Niet alle douchesets worden geleverd met dezelfde onderdelen. Kijk daarom even bij de producteigenschappen wat er wel en niet bij zit.

Glijstuk

Soms is het niet nodig om uw volledige douchegarnituur te vervangen maar is een enkel onderdeel voldoende. Zakt de douchekop bijvoorbeeld steeds naar beneden of kunt u de hoofddouche niet makkelijk meer vastzetten? Dan is het wellicht verstandig het glijstuk te vervangen. Sawiday biedt ook losse onderdelen aan. Heeft u alleen een losse glijstang, douchekop of glijstuk nodig? Kijk dan even welke het beste bij uw douche past!

Losse Glijstangen

Heeft u alleen een douchestang nodig? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. De douchestangen zijn beschikbaar in lengtes van 50 tot 150 centimeter. Sommige glijstangen zijn in lengte verstelbaar of zijn voorzien van een glijstuk. De losse glijstangen zijn o.a. verkrijgbaar in nikkel, RVS en chroom.

Advies over douchestangen

Komt u er niet uit of weet u niet goed wat u nodig heeft? Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen met het maken van een keuze. U kunt hiervoor contact opnemen met onze online klantenservice of onze toonzaal bezoeken. U bent van harte welkom in een van onze showrooms.

Douchewand of inloopdouche in je badkamer?

Complete douchesets