Grohe

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

GROHE

GROHE is een toonaangevend merk in de badkamer sanitair wereld. Het assortiment van GROHE is zeer breed en voor iedere prijsklasse geschikt. GROHE kranen koop je goedkoop bij Sanitairwinkel. Van het merk GROHE hebben wij badkamer en sanitair artikelen en het grootste assortiment GROHE kranen in ons aanbod opgenomen. Een GROHE kraan gaat van klassiek tot modern en voor elk type badkamer, keuken, toilet of andere ruimtes zijn er de juiste accessoires en producten te verkrijgen. Daarnaast heeft GROHE een ruime collectie voor de douche, met onder meer handdouches en GROHE regendouches.

Hoge kwaliteit

Kwaliteit is een van de belangrijkste pijlers van de GROHE kranen en producten. Het is de kwaliteitsnorm waaraan al het andere wordt gemeten van het eerste idee tot het eindproduct de GROHE kraan. Om die hoogwaardige norm continu te kunnen garanderen, maakt GROHE gebruik van een reeks instrumenten zoals externe certificeringen (bv.TUV), interne duurzaamheidstests en uiterst strenge materiaalcontrole. Kwaliteitscontrole eindigt echter niet bij de levering van de GROHE kraan aan de klant. GROHE vraagt het uiterste van de verwerkte kraanmaterialen en van de productiemethoden. De jarenlange ervaring van GROHE, als kranenexpert, is de beste garantie voor comfort, veiligheid en duurzaamheid.

Per dag produceert GROHE ongeveer 30.000 producten in vestigingen in Duitsland, Thailand en sinds 1998 ook in Portugal. GROHE is inmiddels dan ook de marktleider in de wereld van de sanitairbranche. GROHE verkoopt haar producten momenteel al in 130 verschillende landen. De kernwaarden van GROHE zijn: kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Deze kernwaarden komen uitstekend terug in de manier van handelen van dit merk en de producten die zij uiteindelijk opleveren.

Vragen

Mocht je enkele vragen hebben over het merk GROHE of geïnteresseerd zijn in een of meer producten van dit merk, dan is het altijd mogelijk om langs onze toonzaal te komen, te vinden in Schoten. Daarnaast kunt je ook altijd online contact opnemen via onze klantenservice.