Ventilatoren

Resultaten 0-24 van 42

Ventilatoren

Tijdens de warme zomerdagen snakken we allemaal weleens naar een beetje verkoeling. Een airco of aircooler is dan natuurlijk erg fijn, maar daarmee beperkt u de verkoeling tot slechts één ruimte. Een ventilator biedt gelukkig uitkomst: deze verplaatst u eenvoudig naar verschillende ruimtes in huis én zijn een stuk goedkoper dan andere vormen van luchtverkoeling. Sawiday biedt u een uitgebreid aanbod ventilatoren.

Verschillende soorten ventilatoren

Sawiday biedt u verschillende soorten ventilatoren. Tafelventilatoren zijn wat kleiner en daarom zeer geschikt om op de eettafel of het bureau te plaatsen. Statiefventilatoren zijn juist wat hoger en daarmee ideaal voor bijvoorbeeld in de slaapkamer. Ook bieden wij u verschillende plafondventilators. Deze ventilatoren hebben als voordeel dat ze geen ruimte in beslag nemen, maar als nadeel dat u ze niet kunt verplaatsen.

Ruime keuze in design

Een ventilator heeft natuurlijk een duidelijke praktische functie, maar het oog wil ook wat! Bij Sawiday heeft u daarom keuze uit verschillende designs. We bieden u rechttoe-rechtaan ventilatoren in een witte of zwarte kleur, maar ook strakke torenventilatoren met een minimalistische look. De ventilatoren zijn bovendien in verschillende prijsklassen verkrijgbaar, dus u vindt bij ons altijd een geschikt exemplaar voor in uw huis!

Heeft u nog vragen of informatie nodig over ventilatoren? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers daar voorzien u graag van deskundig advies!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur