Make-up spiegels

Een make-up spiegel nodig? Binnen het assortiment make-up spiegels vind je vele merken en verschillende designs. Daarnaast heb je de keuze uit spiegels met verschillende vergrotingsfactoren, zodat de spiegel die past bij jouw wensen altijd beschikbaar is. Bekijk het assortiment en bestel je make-up spiegel eenvoudig online!

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9412 reviews

Make-up spiegels

Een make-up spiegel is een musthave voor elke badkamer. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen maken veel gebruik van een make-up spiegel. De make-up spiegel wordt in dat geval door mannen wel een scheerspiegel genoemd. Deze twee soorten spiegels hebben namelijk dezelfde eigenschappen. Het zijn relatief kleine spiegels welke vaak beschikken over een vergrotingsfactor om details beter te kunnen zien. Make-up spiegels worden niet enkel gebruikt om cosmetica aan te brengen of baarden te scheren. Ze worden ook veel gebruikt voor kleine dingetjes zoals even checken of er niks tussen uw tanden zit of kijken of uw haar goed zit. Kortom, een make-up spiegel is erg handig in de badkamer!

Make-up spiegel met verlichting

Heb je niet voldoende licht in de badkamer om je make-up aan te kunnen brengen? Dan is de ideale oplossing om een make-up spiegel met verlichting op te hangen. Maar ook wanneer de badkamer goed verlicht is kan een verlichte make up spiegel heel handig zijn. De verlichting is namelijk volledig gefocust op het gezicht om geen enkel detail te missen. Zo heb je altijd op de juiste plek voldoende belichting en zie je precies of je ergens een plekje vergeten bent tijdens het opmaken.

Staande of hangende make-up spiegel

Binnen het assortiment make-up spiegels vind je zowel hangende als staande varianten. Welke het best past bij jouw situatie is afhankelijk van een aantal factoren. Wil je de make up spiegel altijd op dezelfde plek gebruiken, dan kan deze prima opgehangen worden. Met een staande make up spiegel ben je wat flexibeler, deze pak je eenvoudig op en zet je ergens anders neer. Een hangende make up spiegel neemt minder ruimte in beslag. Deze hangt aan de wand, vaak in de badkamer, en kan met de verstelbare arm tegen de muur aan geplaatst worden wanneer deze niet gebruikt wordt. 

Design van make-up spiegels

Make-up spiegels zijn er veel verschillende designs. Denk aan verschillende kleuren, zoals chroom, goud of zwart. Zo is de make up spiegel eenvoudig aan te passen aan de stijl van de badkamer. Zeker bij een hangende make-up spiegel is dit belangrijk om rekening mee te houden. Deze hangt namelijk altijd in het zicht. De meeste make up spiegels hebben een ronde vorm. Voor de strakke badkamer kan een vierkante make up spiegel beter tot zijn recht komen. Hiervan vind je er dus ook verschillende binnen het assortiment. Tot slot kan er gekozen worden uit minimalistische designs met een verfijnde verstelbare arm, of juist voor een industriële look.

Merken

Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment scherp geprijsde make-up spiegels van de beste merken voor je geselecteerd. Topmerken zoals Emco, Geesa en Sam helpen je om ’s ochtends keurig de deur uit te gaan. 

Vragen over make-up spiegels?

Twijfelt u nog tussen een van deze mooie make-up spiegels of wilt u ze een keer in het echt bekijken? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers of u kunt langskomen in één van onze showrooms. Hier beantwoorden onze deskundige medewerkers graag je vragen en laten je zien wat de mogelijkheden zijn.