Badkamer inspiratie

Trends, tips en nog veel meer

mijnsanitair

#mysawiday

De mooiste badkamers staan bij onze klanten thuis! Die delen we graag ter inspiratie.

Bekijk de foto's

Inspiratie voor de badkamer

Een badkamer verbouwen is een hele klus. Vandaar dat wij jou graag helpen om de juiste keuzes te maken. Zo hebben wij complete badkamers samengesteld om inspiratie uit op te doen. Door te weten welke stijl jou aanspreekt kun je makkelijker keuzes maken voor jouw eigen badkamer. Houd jij bijvoorbeeld van strak en modern? Dan is onze badkamer landelijk grijs wellicht iets voor jou. Ben je meer van de klassieke stijl? Bekijk dan onze exotisch goud badkamer eens!

Badkamer inspiratie van klanten

Benieuwd hoe andere klanten hun badkamer renovatie hebben ervaren? Bekijk dan onze rubriek binnenkijken bij. Hier lees je verhalen en ideeën van de nieuwe badkamers van onze klanten! Zo krijg je ook een betere indruk hoe dat badkamermeubel er nou echt uitziet in een badkamer. Of hoe die ene douchewand tot uiting komt in een vergelijkbare ruimte.

Inspiratie uit de toplijsten

Ook wanneer je op zoek bent naar budgetkoopjes, toilet musthaves of dat ene cadeautje voor een verjaardag ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben allerlei toplijsten samengesteld zodat jij makkelijk de juiste producten kunt vinden waar je naar op zoek bent. Weet je al wat voor soort product je nodig hebt, maar vind je de keuze lastig? De toplijsten geven je de inspiratie waar je naar op zoek bent.

Laat je inspireren voor verschillende badkamer stijlen

Vind je het moeilijk om te bepalen welke stijl bij jou past? Bekijk dan eens onze verschillende badkamerstijlen en laat je inspireren. Hier geven we jou een kijkje in allerlei soorten badkamers. Ga jij voor een landelijke badkamer? Of ben je meer van stoer en wil je industriële invloeden terug laten komen. Er is heel veel mogelijk. Wil je professioneel advies ontvangen bij het maken van de juiste keuze? Dan ben je altijd welkom in één van onze showrooms, we bespreken graag jouw badkamer ideeën.