Sawiday.be reviews en ervaringen

Jouw ervaring vinden we belangrijk. Positieve én negatieve feedback is welkom, want zo weten we wat werkt en wat beter kan. Wij geven geen beloningen voor geschreven reviews. Wil je weten hoe onze klanten ons beoordelen?

Wil jij je ervaring met ons delen? Dan kan dat via onderstaande button.

Alle reviews over Sanitairwinkel.nl vind je op deze pagina. Wij maken gebruik van het onafhankelijke reviewsysteem Kiyoh. Alle reviews en ervaringen die gedeeld worden zijn dus geverifieerd en geen verzonnen reviews.

Review toevoegen

8.9

476 beoordelingen in
de laatste 12 maanden

Sanitairwinkel krijgt van onze klanten op Kiyoh een score van 8.9 op basis van 476 beoordelingen in de laatste 12 maanden!

Lees hier alle beoordelingen van Sanitairwinkel op Kiyoh.
13.06.2024
|
Magdalena, Liège
Rapide, efficace
Très beau miroir et livraison rapide
10.06.2024
|
frank, Schellebelle
Top service
Alles prima verlopen
29.05.2024
|
Arlette, Loppem
Mooi product
Vlotte levering, leveringstermijn werd gerespecteerd, mooi product ,zeer ruime keuze, goede en correcte prijs
27.05.2024
|
Achille, Ayeneux
Parfait
Pas de reproches délai respecté et prix acceptable
21.05.2024
|
Lukas, Kampen
Fantastisch die Sonja!
Wij hebben afgelopen jaar een hele badkamer uitgezocht en wat een prettige showroom is het waar je echt nog geholpen wordt! Een jaar later gaat de toiletbril kapot. Ik vraag niet eens om garantie want ik heb twee kinderen die om de haverklap dingen slopen. Maar ik krijg netjes bericht van Sonja dat na even een paar foto’s door te sturen zij het gaat regelen. En jawel! Ik krijg gewoon een nieuwe bril toegestuurd. Sonja bedankt! Fantastische service!
10.05.2024
|
Erik De Wulf, Oud-Turnhout
heel klantvriendelijk
Nadat mijn Geberit-icon toilet was geleverd, bleek dat het niet beschikte over een Quick-release toiletbril. Ik had hier nochtans voor de levering een telefonisch contact waar dit bevestigd werd. Toen ik de klantendienst hierover contacteerde bekeek Sonja de webpagina en ging akkoord om de ontbrekende toiletbril gratis te leveren en op te sturen. Ik heb nog nooit zo'n vlotte afhandeling gehad over een geschil met een firma. Bedankt Sonja!
03.05.2024
|
Pierre, SCHAERBEEK
Contacts corrects, honnêtes.....RIEN à repprocher !
Je ne suis pas un spécialiste de l'achat à distance, par mail... J'ai été très bien conseillé...et honnêtement. Promesses du vendeur tenues... Je conseille et y reviendrai !
30.04.2024
|
Michiel Correwyn, Beveren-Waas
Uitstekende service
Niks is teveel gevraagd
05.04.2024
|
Inge, Tuitjenhorn
Uitstekend!!!
Ik ben super geholpen...
05.04.2024
|
Diane, Bertem
Hele goede service!
Super vriendelijk personeel. Mensen nemen de tijd om je verder te helpen.
03.04.2024
|
Lauren, Den Haag
Goed geholpen
Ik ben goed geholpen door Sonja. Onderdeel was kapot, maar viel binnen de garantie. Onderdeel is nageleverd bij de leverancier en wordt naar me opgestuurd. Communicatie was altijd snel en helder. Dankjewel!
03.04.2024
|
N.A. Meerveld, Overijse
Goede producten en after care
Spullen zijn van goede kwaliteit en toen er iets kapot ging heeft Sonja goed geholpen en direct een vervangend artikel gestuurd.
20.03.2024
|
Stephan, Edegem
Uitzonderlijk goede service gekregen. Thx Sonja !!!
de aankoop van het half vrijstaand bad was gewoon goed vergeleken met andere shops. Echter een erg groot verschil werd gemaakt in de after service. Deze service kan echt gezien worden als exceptioneel. speciale dank aan Sonja !!! Zij heeft de leveranciers blijven contacteren totdat alles 100% in orde gebracht werd en dit in erg korte tijd met een erg duidelijke en efficiënte communicatie. Nogmaals hartelijk dank Sonja!
14.03.2024
|
Wouter, Gijzenzele, België
Top!
Mijn titel heft geen zin nodig, service en contact is gewoon top. Duidelijke, snelle en correcte communicatie!
15.03.2024
|
Michel Vissers, Aarschot (3200)
Aangenaam verrast
Nadat ik een negatieve review had geschreven kreeg ik telefoon van Sawiday en kon ik mijn verhaal doen. Onmiddellijk hebben ze alle moeite gedaan om de douchewand op te halen en het geld terug te storten. Dit vind ik wel fair van Sawiday! Bedankt aan Maxime van de klantendienst. Mvg Michel Vissers
25.02.2024
|
JEAN-CLAUDE ODEURS, NANDRIN
Respect et rapidité de décision de remplacement
Après un problème du matériel cassé dans l'emballage, la décision de remplacement à été rapide. Le matériel neuf est arrivé et monté sans difficulté. Service après vente: Merci
25.02.2024
|
Peter, Pelt
Goede service
Het product dat ik bestelde raakte beschadigd tijdens het transport. Ik diende daarom een serviceaanvraag in en werd daarna prima verder geholpen.
23.02.2024
|
José , Andrézieux-Bouthéon
Bonne qualité du produit
Traitement de la demande rapide et service commercial hyper efficace. Juste un petit problème d’incompréhension avec le transporteur qui a fini par s’arranger.
20.02.2024
|
Maggie, Hasselt
Vriendelijke personeel
Vriendelijke personeel en een goede uitleg bij het kopen van een product en thuis geleverd
15.02.2024
|
Stuart, Dudzele
Vlot en handig
Snelle en vlotte levering. Prijs +/- OK
13.02.2024
|
Anne, Kapellen
Snelle en goede service
Kapot onderdeel werd vlot vervangen, ook al was het een hele tijd na aankoop. Dit geeft vertrouwen voor verdere aankopen.
08.02.2024
|
Christine, SLIEDRECHT
Klant is koning(in)
Had op zeer korte termijn een duoblock toilet nodig. Eenvoudig en budgettair. Iedere keer als ik een vraag had, kon ik die makkelijk stellen en werd deze snel beantwoord via de chatlijn of e-mail. Altijd zeer behulpzaam en vriendelijk. De levering gebeurde stipt op tijd. Er werd zelfs een mail gestuurd om na gaan of alles goed verlopen was. Ze wisten dat mijn tijdslot erg klein was. Er werd kort op de bal gespeeld. Klant is hier dus echt koning!
05.02.2024
|
Michiel, Melle
Klantenservice defect douche
Na montage van de douche zag ik dat de verbinding tussen twee onderdelen lekte. Ik belde naar de klantenservice. Zij stelden een verbindingstuk voor. Aangezien de levering daarvan aansleepte, kreeg ik een nieuwe doucheset de volgende dag toegestuurd. Dankuwel voor de hulp Sonja!
25.01.2024
|
LAURENCE MATOUL, NANINNE
impeccable
divers changement ou remplacement de matériel
23.01.2024
|
jan, SINT-NIKLAAS
uitstekende service en goed gerief
Ik ben uiterst tevreden over het geleverde materiaal van hoge kwaliteit. Ik had de klantendienst gecontacteerd omdat mijn bestelling bij B-post verloren gegaan was. Deze zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Hebben alles in orde gebracht zodat ik mijn bestelling toch nog snel ontvangen heb en ook hun tijd gestoken in een goede opvolging van de situatie en mijn eigen tevredenheid zelfs al ging het voor deze bestelling om een klein goedkoop artikel. Anders ook altijd uiterst tevreden over de zaak en hun artikelen met goed kwaliteit en prijs.
26.12.2023
|
Isa , Kampenhout
Goede, snelle en vriendelijke support
Moest ik opnieuw een badkamer plaatsen zou ik er geen moment over twijfelen terug met Sawiday in zee te gaan!!! Absoluut zeker!!! Buiten dat Sawiday qua prijs/kwaliteit in onze ogen de beste zijn, kregen niet alleen vriendelijke en professioneel advies, ook is de dienst na verkoop gewoon uitstekend! Niet alleen Michael, maar ook Sonja heeft ons echt goed verder geholpen! Ze waren steeds even vriendelijk en behulpzaam, ook was er steeds sprake van een open, vlotte en eerlijke communicatie! Gewoon TOP!!! Dank je wel Sawiday, dank je wel Michael en dank je wel Sonja!!!
21.12.2023
|
Johan, Lauwe
Behulpzaam
Topservice.ik werd steeds geholpen zonder extra kosten. Dank u
20.12.2023
|
vicky, houwaart
Perfecte support!
Er waren wat problemen, maar dankzij Sonja zijn alle problemen 1 voor 1, en op een zeer professionele, vriendelijke, duidelijke manier opgelost! Hartelijk bedankt!!
11.12.2023
|
Kim, Diemen
perfect
goede service, snelle terugkoppeling, fijne mensen.
09.12.2023
|
Yves Janssens, Schellebelle
correcte service
alles vlot verlopen, correcte levering en mooi materiaal