Reserverolhouder

Met een reserverolhouder heeft u een goed overzicht van hoeveel wc papier er nog op het toilet aanwezig is. Bovendien is het een stuk geordender dan allerlei losse wc rollen. Kies daarom een reserverolhouder die mooi bij de rest van het design van uw toilet past. Met het juiste product zorgt u ervoor dat uw toilet echt helemaal af is. Bij Sawiday vindt u een groot aantal verschillende mogelijkheden wanneer het op de reserverolhouder aankomt.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9413 reviews

Reserverolhouder

Niets is vervelender dan dat u op het toilet zit en het wc-papier op is. Een reserverolhouder is een houder waar u meerdere toiletrollen mee kan 'bewaren', zodat u niet meer zonder hoeft te zitten. Er bestaan verschillende varianten toiletroldispensers van hangend tot staande. De voordelen van het gebruik van een reserverolhouder komen neer op:

  • Nette afwerking: De reserverolhouder zorgt voor een nette afwerking van het toilet. In plaats van los slingerende wc rollen, heeft u met een reserverolhouder een nette manier om ze te stapelen. Dit creëert rust op het toilet, evenals een verzorgde afwerking.
  • Overzichtelijk: Daarnaast is het ook een stuk overzichtelijker om wc-rollen op één voorwerp te bewaren. U ziet in één oogopslag hoeveel rollen er nog over zijn. Zo voorkomt u een stuk beter dat u ineens op het toilet zit terwijl het wc-papier op is. Voorkom zulke situaties met een reserverolhouder.
  • Handig in gebruik: Een derde voordeel is dat een reserverolhouder handig in gebruik is. Dat wil zeggen dat u wc-rollen heel makkelijk achter elkaar op een reserverolhouder opstapelt. Heeft u een nieuwe rol nodig? Dan haalt u deze met het grootste gemak van de houder af. Er zijn verder geen moeilijke handelingen vereist.
  • Sterke prijs-kwaliteitverhouding: Bij Sawiday vinden we het erg belangrijk dat er altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding wordt gehandhaafd. Wij doen er alles aan om uw voor een goede kwalitatieve reserverolhouder een zo laag mogelijke prijs aan te bieden. Daarmee heeft u voor relatief weinig geld toegang tot sterke reserverolhouders met een hoogstaand design.
  • Hoge kwaliteit: Om deze goede prijs-kwaliteitverhouding in stand te houden, is het dus ook erg belangrijk dat de kwaliteit in orde is. Bij Sawiday controleren we alle producten voortijdig. Zo weten we dat deze aan onze kwaliteitseisen voldoen wanneer we ze naar u verzenden.

Reserverolhouder kopen?

Bent u momenteel op zoek naar een reserverolhouder voor op het toilet? Dan is Sawiday de juiste plek om hiervoor naar op zoek te gaan. Let bij het uitkiezen van een reserverolhouder op de volgende aspecten:

  • Kleur: Welke kleur past het beste bij de rest van uw toilet? In het ideale scenario sluit de reserverolhouder enigszins aan op de overige kleuren in het toilet. Zo vormen de verschillende voorwerpen een mooi geheel.
  • Design: Voor het design geldt ongeveer hetzelfde als voor de kleur. Komt het design van de reserverolhouder enigszins overeen met de rest van de designs op het toilet? Als u hier veel waarde aan hecht, is het belangrijk om hier rekening mee te houden.
  • Grootte: Heeft u graag veel wc-rollen tegelijk op het toilet? Dan is er ook nog een verschil qua grootte van de verschillende reserverolhouder. Beslis voor uzelf waar u denkt het meeste behoefte aan te hebben.

Wanneer u vragen hebt over een van onze modellen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze.