Douchewissers

Bekijk het ruime assortiment douchewissers van verschillende merken, maten en materialen. Vind een douchetrekker die past bij de stijl van je badkamer.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Douchewissers / douchetrekkers

Wanneer je een glazen wand hebt in de badkamer, dien je deze altijd goed te drogen na gebruik. Je voorkomt dan kalkproblemen op de glazen wand wat uiteindelijk leidt tot minder slijtage. Een douchetrekker, ook wel vloerwisser genoemd, is de perfecte oplossing om de douche na ieder gebruik netjes droog te maken zodat de douchewand langer mee gaat.

Het assortiment bestaat zowel uit losse douchewissers als douchewissers inclusief een bevestiging zodat je deze kunt ophangen aan de muur. Zo is jouw glaswisser altijd binnen handbereik.

Bevestigen van de douchewisser

In ons assortiment vind je onder andere douchewissers met een bevestiging. Deze zijn op verschillende manieren te bevestigen. Zo kun je kiezen voor een bevestiging aan de muur door bijvoorbeeld te boren. Wil je liever niet boren? Dan vind je bij Sanitairwinkel ook douchewissers die je kunt bevestigen met bijvoorbeeld een zuignap of een haak.

Maten douchetrekkers

Bij Sanitairwinkel vind je een ruim assortiment aan badkamer trekkers. Bij een trekker zijn de maten natuurlijk ook van belang. Wij leveren douchetrekkers met een lengte van 17 cm tot 130 cm. Daarnaast is ook de breedte is van belang, deze moet goed passen bij de douchewand die je in jouw badkamer hebt staan. Wij leveren douchewissers met een breedte van 8 cm tot 34 cm.

Kleur en materiaal van de douchetrekker

Naast de functionele gemakken van een douchetrekker heeft het ook een esthetische kant. Bij Sanitairwinkel vind je douchetrekkers in verschillende kleuren en materialen, zodat je douchetrekker perfect bij het design van de rest van jouw badkamer past.

Merken douchewissers

In ons betaalbare en ruime assortiment vind je glaswissers van verschillende topmerken. Zo leveren wij onder andere Haceka, Zack en Sealskin.

Meer weten over douchewissers?

Heb je vragen of twijfel je of het bij jouw badkamer past? Je kunt 6 dagen per week contact opnemen met één van onze medewerkers of langskomen in één van onze showrooms voor een passend advies.