Douchematten

Op zoek naar een douchemat? Een mat in jouw douche staat niet alleen gezellig, maar is ook nog functioneel. De mat zorgt ervoor dat je niet uitglijdt in de douche. Bij Sawiday hebben wij een ruim assortiment aan kleuren, materialen en modellen. Zo is er altijd een mat die past bij jouw stijl en voorkeuren.

Er zijn hierboven 23 producten zichtbaar
Naar boven

Resultaten 0-23 van 23

Douchematten

Een douchemat geeft extra veiligheid in jouw badkamer. De douchematten, ook wel antislipmatten of veiligheidsmatten genoemd, zorgen ervoor dat je niet uitglijdt onder de douche of in de badkamer.

Bij Sawiday hebben we verschillende soorten douchematten. De verschillen staan hieronder beschreven. 

Douchemat met gaatjes

De matten zijn aan de onderzijde uitgerust met zuignappen zodat je deze stevig kunt bevestigen in je douche. In de douche kan het water makkelijk weglopen door de gaatjes in de mat.

Douchemat zonder gaatjes

De douchemat heeft geen gaatjes in de mat zelf.  De matten zijn aan de onderzijde uitgerust met zuignappen zodat je deze stevig kunt bevestigen in de douche. 

Antislip stickers/ strips

Antislip stickers kun je meteen aanbrengen in de douche of het bad. Met de antislip strips/ stickers voorkom je glijden bij het in-en uitstappen van je douchecabine of bad. De stickers zijn makkelijk zelf te plaatsen.

De verschillende douchematten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, materialen en modellen. Zo zal er altijd een mat zijn die past bij jou stijl of voorkeuren.

Nog vragen over de douchematten?

Heb je nog vragen over de douchematten? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms. Wij helpen jou graag met het uitzoeken van een passende douchemat of voorzien je graag van advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur