Opzet wastafels

Een opbouw wastafel is de afgelopen jaren een van de meeste bekende trends op het gebied van badkamers. Een dergelijke opbouw lavabo staat namelijk in zijn geheel bovenop het badmeubel. Hierdoor is de volledige vorm zichtbaar. Deze look is ongekend populair en kent ondertussen dan ook een groot aantal verschillende varianten. Kies een opbouw wastafel naar wens in het uitgebreide assortiment van Sawiday. Met verschillende kleuren en formaten zit er voor iedereen het juiste product tussen.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Opbouw wastafel

Tegenwoordig ziet u in veel verschillende badkamers een opbouw wastafel terug. En dit is zeker niet vreemd. De look waarbij de wastafel in zijn geheel bovenop het badmeubel staat, heeft iets unieks. Het valt daarom bij veel mensen in de smaak. Bent u mogelijk geïnteresseerd in zo’n opbouw lavado? Dan is het zeker de moeite waard om de volgende voordelen van deze producten in overweging te nemen:

  • Volledig afgewerkt:

Zoals gezegd staat een opbouw wastafel in zijn geheel op het badmeubel. Dit betekent dat het product dus ook in zijn volledigheid zichtbaar is. Om die reden is er bij alle opbouw wastafels extra aandacht besteed aan de afwerking. Het moet natuurlijk wel zo zijn dat de wastafel er vanuit elke hoek op en top in orde uitziet. Onafhankelijk van de kleur of de grootte zijn de wastafels van Sawiday dan ook volledig afgewerkt.

 

  • Luxe uitstraling:

Verder is een van de voornaamste redenen dat veel mensen kiezen voor een opbouw wastafel het feit dat het een luxe uitstraling heeft. Het heeft iets klassieks dat de wastafel boven het badmeubel uit torent. Dit is precies de look waar mensen naar op zoek zijn. Het geeft aan de badkamer als geheel een nieuwe, positieve sfeer mee.

 

  • Extra opbergruimte:

Mocht u een gebrek aan opbergruimte hebben, dan is ook dit een reden om voor een opbouw wastafel te gaan. Aangezien de onderkant van de wastafel niet hoeft weg te vallen in het onderliggende badmeubel, is hier extra ruimte voor het opbergen van spullen aanwezig. Wilt u graag veel spullen binnen handbereik kwijt? Dan is dat een extra reden om voor een opbouw lavado van sawiday te kiezen.

 

  • Ultieme prijs-kwaliteitverhouding:

Een laatste belangrijke reden om voor een opbouw wastafel van Sanitairiwinkel te kiezen, is de altijd aanwezige ultieme prijs-kwaliteitverhouding. De producten in ons assortiment worden er specifiek op uitgezocht dat ze een zo hoog mogelijke kwaliteit hebben voor een zo laag mogelijke prijs. Zo is het haalbaar om in verschillende prijsklassen toch de individuele prijs-kwaliteitverhouding te optimaliseren.

Opbouw wastafel of waskom

De nieuwe trend voor de badkamer: de opbouw waskom. Steeds vaker heeft men de voorkeur om de waskom op het badmeubel te plaatsen in plaats van erin. De vorm, kleur en materiaal van de wastafel komt zo erg goed tot uiting.

Sawiday heeft diverse waskommen en opbouw wastafels voor u in het assortiment.

Dit assortiment bestaat uit merken zoals Villeroy & BochBest DesignDuravit en Wiesbaden.

Wenst u geholpen te worden voor de juiste keuze wastafel? Neem dan contact met ons op. U ontvangt altijd onafhankelijk advies. We stellen namelijk alles in werking om u zo snel mogelijk aan het juiste product te koppelen.