Complete badkamers

Inspiratie nodig voor een complete badkamer? Zoek dan niet verder! De complete badkamers op deze pagina zijn perfect om een idee te krijgen van hoe je een badkamer in één stijl samenstelt. Het inrichten van een nieuwe en complete badkamer is natuurlijk een heel karwei. Je moet een heleboel afwegingen maken; wil je een bad of een douche? Of toch allebei? Daarnaast moet je ook een vloer kiezen, type verlichting, etc. Heb je een grote of een kleine badkamer? Wat is het budget? En ga zo maar door. Op deze pagina geven wij jou inspiratie voor een nieuwe badkamer. Daarnaast zijn alle complete badkamers die hieronder benoemd worden bij Sawiday te koop!

Bekijk hier welke badkamer het beste bij jou past

Waar moet je allemaal op letten?

Welke tegels?

Keramische tegels worden steeds meer gekocht. Ze zijn waterdicht, makkelijk te reinigen en in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. Tegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en het is van groot belang dat je een duidelijk beeld hebt van wat voor grootte en welke kleur tegels je in jouw badkamer wilt hebben. De tegels zijn namelijk een erg belangrijk onderdeel van het uiterlijk van de badkamer.

Wat voor badkamermeubel?

Allereerst moet een badkamermeubel er natuurlijk mooi uitzien, maar daarnaast is het ook van belang dat het meubel praktisch is en dus niet te groot is waardoor de rest van de ruimte in de badkamer te klein is. Hier moet rekening mee worden gehouden bij de aanschaf van een badkamermeubel.

Advies over complete badkamers?

Mocht je behoefte hebben aan advies over complete badkamers, zoals hoe je ze het beste in kan richten, dan ben je altijd welkom in één van onze showrooms.