Complete badkamers

Inspiratie nodig voor een complete badkamer? Zoek dan niet verder! De complete badkamers op deze pagina zijn perfect om een idee te krijgen van hoe je een badkamer in één stijl samenstelt.

We hebben hieronder al onze complete badkamers verzameld onder verschillende badkamerstijlen. Weet je al een beetje waar je naar op zoek bent? Of ben je nog aan het oriënteren? Klik dan hieronder op één van de stijlen. Of bekijk alle complete badkamer-voorbeelden in één oogopslag door op onderstaande knop te klikken.

Bekijk onze badkamercollectie

Inspiratie voor de badkamer

Hierboven hebben we verschillende badkamers verzameld onder allerlei badkamerstijlen. Van industriële badkamers, tot zwarte badkamers en terrazzo badkamers. Badkamers zijn in zoveel verschillende stijlen in te richten. Zo ook in de stijl die jij mooi vindt! Waar moet je verder nog aan denken bij het samenstellen van een complete badkamer?

Welke tegels?

Keramische tegels worden steeds meer gekocht. Ze zijn waterdicht, makkelijk te reinigen en in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. Tegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en het is van groot belang dat je een duidelijk beeld hebt van wat voor grootte en welke kleur tegels je in jouw badkamer wilt hebben. De tegels zijn namelijk een erg belangrijk onderdeel van het uiterlijk van de badkamer.

Wat voor badkamermeubel?

Allereerst moet een badkamermeubel er natuurlijk mooi uitzien, maar daarnaast is het ook van belang dat het meubel praktisch is en dus niet te groot is waardoor de rest van de ruimte in de badkamer te klein is. Hier moet rekening mee worden gehouden bij de aanschaf van een badkamermeubel.

Advies over complete badkamers?

Mocht je behoefte hebben aan advies over complete badkamers, zoals hoe je ze het beste in kan richten, dan ben je altijd welkom in één van onze showrooms.