Vergrootspiegels

Voor iedereen willen wij een droombadkamer kunnen creëren en een onderdeel dat vaak niet mag ontbreken is een vergrootspiegel. Een vergrootspiegel is erg handig en gebruiksvriendelijk, omdat je zo een stuk eenvoudiger kunt scheren of make-up kunt aanbrengen.

Uitstekend
9.2 / 10
op basis van
9407 reviews

Vergrootspiegel

Een vergrootspiegel is een fijne toevoeging aan je badkamer. Hiermee kun je een beter beeld van je gezicht krijgen, wat erg handig is voor je dagelijkse verzorging. Dingen als scheren, make-up aanbrengen of je algemene gezichtsverzorging worden hiermee een stuk handiger. Bij onze vergrootspiegels heb je de keuze uit verschillende vergrotingsfactoren, variërend van 1.5 tot 12. Zo kun je de juiste spiegel voor jouw badkamer vinden.

Over het algemeen breng je onze vergrootspiegels aan door middel van een wandbevestiging. Hiermee kun je jouw vergrootspiegel een mooi plekje in jouw badkamer geven en heb je de mogelijkheid om jouw spiegel handsfree te gebruiken. Ook kun je staande vergrootspiegels vinden in het assortiment van Sawiday. Dit heeft weer als voorbeeld dat je hem eenvoudig mee kunt nemen, wat handig is voor als je op vakantie gaat of als je jouw make-up in het daglicht wilt aanbrengen.

Formaat en vorm

Als je een vergrootspiegel gaat kopen is een van de belangrijke dingen natuurlijk ook de grootte. Wij hebben relatief kleine spiegels met diameters van rond de 12 en 13 centimeter, maar je kunt ook grotere ontwerpen, van zo’n 35 centimeter bij ons vinden. Zoals je al kunt uitmaken zijn de meeste spiegels van ons dus rond, maar je kunt ook rechthoekige of vierkante spiegels bij ons vinden, zodat je jouw badkamer toch wat unieker kunt maken.

Verder heb je ook nog de keuze om te kiezen voor een vergrootspiegel met verlichting. Met name voor tijdens het scheren vinden wij dit een heel praktische toevoeging en daarom genieten veel van onze vergrootspiegels van ingebouwde LED-verlichting.

Vergrootspiegels van deze merken

Onze vergrootspiegels zijn afkomstig van tal van verschillende merken. In ons assortiment vergrootspiegels vind je onder meer bekende merken zoals Hansgrohe, Duravit en Grohe. Wil je gaan voor een uniekere spiegel? Neem dan eens kijkje naar de vergrootspiegels van Saniclass! Een van de exclusieve merken van Sawiday.

Vragen over onze vergrootspiegels

Heb je vragen over een van onze vergrootspiegels, of wil je meer weten over een ander product op onze website? Twijfel dan niet en neem eenvoudig contact met ons op! Je kunt onze klantenservice altijd een mailtje sturen en je kunt ons ook telefonisch of via de live-chat bereiken. Daarnaast kun je langskomen in een van onze showrooms, waar je sommige vergrootspiegels zelfs in het echt kunt bewonderen. Tevens kun je hier het gesprek aan gaan met een van onze medewerkers, die je van persoonlijk en specialistisch advies kunt voorzien.